keskiviikko 13. marraskuuta 2013

R niin kuin roolileikit ja rimpsut

Mietteellä on nyt tosi vahvasti pinnalla leikit, joissa pukeudutaan rooliasuihin. Halloweeniksi hommattu noita-asu on päällä lähes päivittäin. Tänään meillä oli hoitopäivän jälkeen muskari, mutta silti tyttö ehti tässä illan aikana pukeutua prinsessaksi, noidaksi ja hiireksi.

Huvittavaa muuten, että vaikka pukeminen on välillä erittäin hankalaa, niin täysin omatoimisesti tyttö oli kaivanut kaapistaan hiirenkorvapannan kaveriksi harmaan neuletakin. Sukatkin tyttö kiskoi jaloistaan ja vaihtoi ne harmaisiin. On se tarkka tyttö:) Minullekin iskettiin joku eläinpanta päähän. Isi oli meidän omistaja ja koiramme Aatos oli kissa, joka jahtasi meitä.

Miete on nyt ihan viikon sisällä oppinut todella hienosti R-kirjaimen. Nauratti kyllä, kun neiti intoili: "Mä voisin orra rinsessa ja mä tarviin rimpsumekon ja ruunun!" Aivan ihana rimpsumekko meiltä löytyykin, kun äiti vähän hullaantui Lindexillä...


Ja kuten huomaatte, niin jotain muutakin tarttui rimpsujen lisäksi mukaan... Nyt on kyllä mielestäni Lindexillä tarjolla ihanimpia tytönvaatteita aikoihin: Kauniita värejä ja kontrasteja, suloista tylliä ja leikkisiä asusteita. Ostin näiden lisäksi sellaista vahvaa kangasta olevat mustat legginsit, joita voi yhdistellä kaikkien noiden yläosien kanssa.

Tuosta vasemman ylälaidan mekosta Miete tykkää kovasti (kuin myös!). Se kelpaa prinsessaleikkeihin,  ja lisäksi neiti on saanut päähänsä, että se on hänen jumppa-asunsa. Miete on haaveillut pitkään jumpasta tai temppukoulusta (idea on tainnut tulla Pikkukakkosesta), ja menemmekin ensi perjantaina tutustumaan temppukouluun. Miete kysyy joka päivä, että onko nyt perjantai.

Tärkeintä siinä temppukoulussa tuntuisi olevan se, että Miete saa päälleen tuon "jumppamekon" ja lisäksi sellaiset röyhelöitä rönsyilevät suloiset sukat, joita hän kutsuu "jumppasukiksi". Yritin kauniisti huomauttaa, ettei se ole välttämättä paras asu jumppaan ("Ai, miksi?"), mutta jos tyttö innostuu temppukoulusta, niin voidaan sitten kaupasta ostaa ihan oikea jumppapuku. 


Kaikki Muumivaatteet olivat Lindexillä myynnissä puoleen hintaan. Ihastuin tuohon tummansiniseen collegemekkoon ja nappasin rekistä viimeisen paketin muumisukkia, joita Miete alkoikin heti mallailemaan mekon kanssa. Tyttö miettiikin aina innokkaasti, että mikä sopii minkäkin kanssa...


... ja kun yritin tarjota uuden raitapaidan kaveriksi mustia legginsejä, oli Miete sitä mieltä, että pinkkiä sen olla pitää, ja haki tomerasti kaapista Bogin raitaleggarit. Voi äidin värisilmä parkoja;)

7 kommenttia:

  1. Lindexillä oli kyllä ihania vaatteita, kun itsekin siellä poikkesin ja Emilialle ostin myös tuon pupu-paidan. Mulla on myös tulossa postausta noista Lindexin uutuuksista, sen verran itsekin niihin ihastuin! Ja ihana rrrinsessa teillä siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tulen ihastelemaan postausta:) Siellä on kyllä nyt ihan liikaakin kaikkea ihanaa! :)

      Poista
  2. lindexillä on kyllä tällä hetkellä kaikkea suloista, neiti sai valita itselleen synttärimekon sieltä ja otti tuon mikä tuossa kuvas teillä on, sekä kaikenlaista korua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta:) Ihania koruja oli tosiaan myös, ja erityisesti ihastelin kaikkia tukkapantoja.

      Poista
  3. Mä niin tykkään näistä teidän kuvista! Oon tosi visuaalinen ihminen ja nautin kauniista asioista, nii kyl tässä blogissa silmä lepää. :D Ja ai kauhee, ei saa mainostaa jos jossain on tytöille nättejä vaatteita, heti tulee mulle polte lähteä shoppaileen eteenkin pikkuiselle jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kauniista sanoista. Etenkin tähän aikaan vuodesta tuntuu tosi hankalalta saada kuvia onnistumaan. Ja sitä on ehkä vähän liiankin kriittinen itse noiden kuvien suhteen -toisaata ei edes pitäisi verrata omia kuviaan noihin ammattimaisiin blogeihin joita on nykyään tosi paljon...Kiva että mun kuvat tuottaa iloa ja koet ne kauniina -kauneutta yritänkin niiden kautta välittää <3 Kannattaa pysyä kaukana Lindexiltä, sillä on nyt ihan liikaa kaikkea kaunista;)

      Poista
  4. Tuota kissapaitaa katselin myös, tytöt varmasti ihastuisi siihen meilläkin.. :) ihanat mekot!
    Meille tuli muumileggarit joissa oli paljon värejä-meillä ei vaan ole yhtään mekkoa/tunikaa joka sopisi niiden kanssa :)

    VastaaPoista