keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Parhaat alepoiminnat (Babyshop)

Aamulla tein tosiaan salamannopean tilauksen Babyshoppiin varmistaakseni, että saadaan meille Molon Rabbit -haalari vihdoinkin alennettuun hintaan. Alustavasti oli tarkoitus tilata puku ensi talveksi, mutta koko oli myyty loppuun, joten otin koon, joka otetaan käyttöön jo tänä talvena (toivottavasti sellainen tulee!). Toisaalta, kyllä me toista vedenkestävää haalaria jo vähän kaipailtiinkin. Tulette niiiiin näkemään kuvia haalarista kunhan se on perillä:)

Muitakin mielettömän ihania vaatteita on nyt Babyshopin alessa tarjolla. Keräsin kollaaseihin mun suosikkeja, mutta ulkopuolelle jäi vielä monta ihanuutta, joista saattaa olla esim. vain yksi koko enää jäljellä. Kannattaa siis käydä katsomassa, josko kävisi tuuri ja tekisi viime hetken löytöjä juuri sopivasta koosta!


Yleensä mä katson alesta ensimmäisenä ulkovaatteiden lisäksi mekot. Tilaukseen laitoin tuon Geggamojan raitamekon. Raikas kuosi sopii kivasti tulevaan kevättalveen, ja kokemukseni mukaan tuo puuvilla on mielettömän laadukasta. MR:n pantterimekosta ei meille enää ollut sopivia kokoja.



Tähän kollaasiin keräsin summanmutikassa ihania juttuja, ja osa (no okei, aika iso osa;)) näistä meni tilaukseenkin. Näistä on kyllä mahdotonta valita yhtä suosikkia! Mietteen mielestä Molon pupulegginsit ovat ihanimmat (vähänkö kivan näköiset esim. tuon ylemmän kollaasin Geggamojan raitamekon kanssa!). Itse taidan liputtaa tuon Noa Noan yöpuvun (kolmas ylärivistä) puolesta. On ihana pukea pikkuneiti tuollaiseen hempeän romanttiseen yöpukuun ja peitellä hänet unille:) Livlyn perhoskuosikin on kyllä vastustamaton: Tosi nätin ja mukavan asun saisi yhdistelemällä perhospaita mustien leggareiden kanssa.


Noa Noan kaunis toppasetti on myös alessa, ja mietinkin, että olisiko tässä yksi hyvä vaihtoehto ensi talven kaksiosaiseksi puvuksi. Minusta asu on tosi kaunis, mutta kenties aavistuksen liian lila... Toimisikohan tuo, jos housut vaihtaisi mustiksi? Miete alkaa yhä enemmän ottaa kantaa omiin vaatteisiinsa, ja hänen lempparivärinsä ovat pinkki ja violetti. Ainakin tällä hetkellä tuo Noa Noan setti on neidin mielestä "tosi ihana".

Ensi talveksi pitäisi siis ale-metsästää myös pinkki toppahaalari. Toisaalta niin mielelläni ostaisin alesta laadukkaan haalarin mustana tai tummansinisenä, ja asustaisin käytönnöllisen värin söpön tyttömäisesti. Esim. Mololla olisi hyviä vaihtoehtoja... Kaikkia haalareita pääset selailemaan suoraan tästä.

Sellaisia ihania, ihania, ihania juttuja on tullut bongattua tässä joulunvieton lomassa. Joulupäivästä huolimatta meillä on ollut tosi arkista touhua. Ollaan katseltu telkaria, leikitty lahjaleegoilla ja pelattu joulupukin tuomaa lautapeliä. On syöty ja herkuteltu. On ulkoiltu, ja ulkoilun päätteeksi pesty koira päästä varpaisiin. Huomenna me lähdetään mummolaan.

blogiyhteistyö / Babyshop

14 kommenttia:

  1. Niin odotan teidän haalarikuvia :D

    Mulla on hakusessa tästä alesta vain mustat toppahousut ensi talveen ja jälleen kerran yllätyin, kuinka vaikeaa on löytää haluamiaan oikeassa koossa :D Etsinnät jatkuvat... Muuten en uskalla aleja juuri läpi selata. Olenhan maailman surkein vastustamaan kiusausta hankkia yhtä sun toista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tein vaan perusteltuja hankintoja - harmi vaan et oon niin hyvä keksimään perusteluja;) Ei ehkä pitäis selailla enempää aleja...:)

      Poista
  2. Osaatko sanoa tuon Livlyn mitoituksesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti, mut luulenpa että se on suht normaali kun kyseessä ruotsalainen merkki. Itse otin kuitenkin tuosta rusettipaidasta reilun koon, parempi niin päin että pitää hetki odottaa käyttöä kuin se että olis liian nafti:)

      Poista
    2. Rusetti... ?! Tarkoitin siis perhospaidasta:)

      Poista
    3. Hyvin pientä on Livlyn mitoitus, miellä oli Livlyjä yhdessä vaiheessa ja minusta olivat noin kahta kokoa pienempää mitoiltaan

      Poista
    4. Kiitos Mari kommentista! Onneksi tuli valittua reilumpi koko, toivottavasti se on sopiva...Kummallista miten noilla vaatteilla mitoitukset heittelee:/

      Poista
  3. Stockalla oli lähes kaikki topat alessa -40% myös tuo Molon söpö Pupuhaalari :) Ja paljon Ticketin toppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän koko on vaan koko maailmasta jo myyty loppuun;) Siksi kyttäilinkin nimenomaan tuota Babyshopin alea kun tiesin, että sillä on vielä kokoja saatavilla... Mutta kiitos vinkistä, siitä voi olla jollekin toiselle hyötyä!

      Poista
    2. Stockan liikkeissä oli haalarista vielä hyvin kokoja jäljellä :)

      Poista
    3. Tampereella oli enää vauvakokoja:( Mut enpä tullut ajatelleeksikaan, että haalarin olis voinut vaikka soittamalla varata! No, pääasiassa että sain edes jonkinlaisen alen:)

      Poista
  4. Minäkin odotan haalarikuvia. =) En ole juurikaan vielä tilannut mitään alesta. Tarvetta on lähinnä itselle ja viikonloppuna ajattelin korjata tilanteen. Tytölle tilasin MIni a turen rasberry dot -haalarin -40% alella! Siitä haaveilin jo täksi talveksi, mutta en raaskinut täydellä hinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on. Lunta tässä kyllä kaivataan niihin kuviin mukaan:) Aivan ihanan haalarin teille tilasit, saanko udella mistä löytyi tuolla alella?

      Poista
    2. tilasin Tenavalinnasta. Mini a ture oli muistaakseni heiltä poistuva merkki. Enää meidän kokoa oli jäljellä. :)

      Poista