sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kohti kevätvärejä ja ALEKOODI sunnuntaishoppailuun

Boozt tarjoaa blogini lukijoille alekoodin, joka on voimassa tänään, sunnuntaina.
Koodilla MietteeniMun20 saat 20%:n alennuksen kaikista lasten vaatteista ja kengistä,
kun tilauksen arvo on yli 30 euroa.

(Ale ei koske Ralph Laurenin tuotteita, mutta sen sijaa alekoodi käy

Nyt sitten siirrytäänkin nätteihin vinkkeihin kollaasien muodossa:)

 Takit Racoon ja Molo, housut Racoon, saappaat Ticket ja Molo

Ihanasti mätsäävät nuo takit toisiinsa! Mietteellähän on kevääksi varattuna tuo Molon raitatakki. Jos neidillä olisi pikkusisko, pukisin hänet Racoonin sydäntakkiin. Sopivasti samikset:) Nuo raitakumpparit tuovat kivasti särmää hempeisiin väreihin.


Välikausitakki Racoon, kurapuku Racoon, takki Name It (talvitakki, mutta pisti silmään kivan värin ja mallin, sekä edullisen hinnan vuoksi), saappaat Ticket ja Molo

Yllättäen tuo tumma kura-asu alkoi houkutella. Siinä ei ainakaan lika heti näy, ja yhdistämällä puvun värikkäisiin saappaisiin, hanskoihin ja hattuun, saisi aikaan kivan sadepäivän vaatetuksen. Name Itin turkoosi takki olisi melkoisen edullinen löytö ensi talveksi. Yhdistäisin sen mustiin toppahousuihin ja pinkkeihin asusteisiin. Vaan mahtaakohan ideani kelvata Mietteelle, joka on alkanut ottaa yhä enemmän määräysvaltaa omien vaatteittensa suhteen...(pinkkiä!pinkkiä!pinkkiä!).



 Sandaalit Angulus, tennarit Converse, ballerinat Melton

Ihania kenkiä! Meillä on kaapissa odottamassa kuvan mukaiset Anguluksen sydänsandaalit kullanvärisinä. Vähän jännittää, mahtuvatko ne ensi kesänä jalkaan. Anguluksen kengissä on siis iso mitoitus, ja olin nuo sandaalit ostanut jo viime kesäksi, joilloin ne olivat aivan liian suuret.


Sisävaatepuolella erityisen ihania värejä ja kuoseja bongasin Mololta ja Phister&Philinalta. Kannattaa tsekata myös Desigualin valikoima, sekä Espritin tuotteet, joista on valmiiksi -20% ale ja tänään niistä saa tosiaan vielä sen lisäalen koodilla MietteeniMun20.

Suloista sunnuntaita!

blogiyhteistyö/Boozt

2 kommenttia:

  1. Kiitos alekoodista, tuli käytettyä tuohon ihanaan girly rainbow takkiin, jota olen pitkään tytölle haaveillut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä:) Kiva että saitte haavetakin! Se on kyllä hurjan ihana:)

      Poista