torstai 19. kesäkuuta 2014

Kaunis takki, elämän erroreita ja alekoodi


Ostin keväällä Mietteelle käytettynä tuon ihanan Cupcaken takin. Sille ei tullut juurikaan käyttöä, mutta näillä "kesäkeleillä" tuo ohuehko takki on ollut erittäin tarpeellinen. Ja nätti kuin mikä.


Facebookista bongasin hauskan kuvan joka jotenkin sopii mun elämään... Hiukan on erroria ollut tässä paitsi säiden suhteen, myös yksityiselämän suhteen. Olemme keväällä eronneet Mietteen isän kanssa, joten tämä on ollut tosi raskasta aikaa. Tilanteen huomioon ottaen Miete voi kuitenkin tosi hyvin, onhan hänellä edelleen kaksi rakastavaa vanhempaa. Ja, kunhan aikaa kuluu, eiköhän minustakin tule entistä onnellisempi ihminen. Nyt kellun jossain välitilassa vanhan ja uuden elämän rajalla.

Ihana Boozt tarjosi taas alekoodin minulle ja teille lukijoille. Koodilla MietteeniM saat tänään torstaina -15% alennuksen lasten tuotteista, kun tilauksen arvo on yli 30 €. Alekoodin voi hyödyntää myös jo alennettuihin tuotteisiin (pois lukien Eccon tuotteet, jotka tosin ovat jo valmiiksi hyvässä alessa).


Keräsin kollaaseihin muutamia kauneimpia juttuja. Mini A Turen topissa on ihana malli ja sävyt. Menisi värinsä puolesta vielä syksylläkin vaikkapa harmaaseen yhdistettynä. Topin seuraksi pukisin farkut tai suloiset shortsit esim. Name Itilta. Petit by Sofie Schnoorin kengät ovat kauniita kuin koru -kannattaa käydä alen viimeiset hajakoot läpi! Itse jemmaan Mietteelle Racoonin takin: se on nyt puoleen hintaan ja tänään siitä saa vielä -15% pois!


Ralph Laurenin palmikkoneule on hienon neidin klassikkovaate. Budjettilöytöjä tekee edullisemmilta merkeiltä, kuten Espritiltä (farkut) ja Name Itiltä (toppi). Ei liene yllätys, että sydämien takia nuo Geoxin lenkkaritkin nousevat mun suosikeiksi.

Ihanaa juhannusta kaikille!

blogiyhteistyö/Boozt

13 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta ja kovasti voimia uusiin tuuliin ja uuteen elämäntilanteeseen!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen! :)
  Ja mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. :(. Oi. Paljon voimia. Ja myöhemmin sitä iloa ja onnea! Elämä on... Itsellänikin vaikea kevät, useiden tutkimusten takia. Kiitos ihanasta blogista, jota olen alusta asti seurannut :).

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ja Miete <3. Tsemppiä elämän taitekohtaan! Varmasti tulevaisuus tuo kaikkea hyvää tullessaan ja asiat menee juuri niinkuin on tarkoitettu. Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Takki on kyllä ihana, harmi kun elämäntilanteesi on näin surullinen, toivottavasti saat taas valon elämääsi ja jonain päivänä huomaat kuinka onnellinen taas olet! Hyvää juhannusta ja voimia sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tervehdys pitkästä aikaa. Olen lukenut blogeja viimeisen vuoden aikana vain silmäillen ja kommentoinut vielä harvemmin. Nyt olen vähän piristynyt myös oman kirjoittamisen osalta. Kirjoituksesi luettuani tuli tarve kommentoida. Toivon teille kaikkea hyvää ja toivottavasti saat taas kiinni onnesta

  VastaaPoista
 7. Voimia sinulle ja toivottavasti kesämieli kaikesta surusta huolimatta edes vähän käy mielessä. Tiedän että kun on ns tilanne päällä niin sanat ovat vain sanahelinää, mutta usko pois: aika auttaa, onneksi. Kiva ja ihana tämä blogisi kaikinpuolin, aina on omlut! Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 8. Toivotan myötätuulia uuteen elämäntilanteeseen. ��

  VastaaPoista
 9. Kiitos kannustavista viesteistä ihanat naiset <3 Ja mukava kun vielä käytte tässä puolikuolleessa blogissa :)

  VastaaPoista
 10. <3 toivon kaikkea hyvää teille jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt kokonaan blogien lukeminen sekä oman kirjoittaminen. Nyt vasta bongasin errorit ja muut :( En osaa mitään sanoa, halauksia lähetän ja ihanaa kesää ja hyvää jatkoa <3

   Poista
 11. Moikka.

  Pitkästä aikaa minäkin blogien puolella ja tämä pysähdytti. Kommentoin tähän jo olikohan toissapäivänä mutta taas tais joku nappi jäädä painamatta kun ei tullut perille :)

  Kovasti voimia sinulle jatkossa! Yhden oven sulkeutuessa avautuu monta uutta :) Avoimin mielin vain elämässä eteenpäin!

  VastaaPoista