sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Cuppi nurin!

No nyt olen kuulkaas ihan täpinöissäni täällä :) Mikään vauvan/pikkutytön vaate ei ole jäänyt verkkokalvoilleni kummittelemaan niin kuin ne ihanat Cupcaken takit, joissa on hiippahuput ja iso sydän takin etupuolella. En vaan keksi kauniimpaa takkia. Menin tänään huutonettiin ja ihan sattumalta laitoin sinne hakusanaksi "cupcake". Ja kuinka ollakaan, sieltä löytyi uusi Cupcaken toppatakki koossa 80 ja huutoaikaa oli muutama tunti jäljellä. Takki ei tietenkään mihinkään second hand -hintaan lähtenyt, mutta olisin ollut valmis maksamaan paljon enemmänkin...Uskoisin, että takin jälleenmyyntiarvokin on ihan hyvä.

Meille on siis matkalla ensi talveksi unelmien takki! Toivottavasti se on silloin sopivaa kokoa. Ja toivottavasti se ei riitele aiemmin esittelemieni Ticketin housujen kanssa.


10 kommenttia:

  1. IHANAT! Varmasti sopii loistavasti yhteen!

    VastaaPoista
  2. Toi takki on kyllä niin ihana!!!!!! Ihan täydellinen pienen prinsessan takki <3 ...mistähän sais pikkuprinsseille yhtä kivoja takkeja :) ?

    VastaaPoista
  3. Maria: kiitos, toivottavasti sopii vaikkei ihan samaa vaaleanpunaisen sävyä olekaan...

    Lara: Cupcakella on omasta mielestäni aivan ihania ulkoiuvaatteita myös pojille. Itseasiassa huutonetissäkin oli jotain uudenveroistakin tarjolla...

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana takki ja kauniisti sopii housuihin! Minä olen myös hurahtanut täysin Cupcakeen, on tullut hankittua jos jonkinmoista tulevalle pojalle:) Minustakin Cupcakella on älyttömän kivoja vaatteita myös pojille, toisin kuin monella muulla merkillä...

    VastaaPoista
  5. onpas suloinen takki!!! Huuto.netistä tekee näköjään joskus tosi hyviä löytöjä!!!
    Ja mitä yhdistämiseen tulee, niin näyttäis housut ja takki sopivan hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  6. Tuo on kyllä niin mielettömän söötti takki, eilen just näin puistossa ekaa kertaa livenä eikä siitä tosiaan meinannut silmiään saada irti :)

    Ikävä kyllä ovat koot pienehköjä (itse jemmasin syksyllä täksi kevääksi 74-koon joka on jo nyt 8-kuiselle pieni, samoin syksyllä tilasin 86-senttisen pienikokoiselle 2-vuotiaalle ja sekin piti palauttaa liian pienenä). Toivottavasti teillä menisi tuo ensi talvena!

    VastaaPoista
  7. Anni: Tästä saattoi alkaa mun tutkimusretkeni cupcake-maailmaan:) Huomasin että olit hankkinut teidän poikatulokkaalle ihanan cupcaken asun :)

    lattenainen: Niin on! Alan innostua kokoajan enemmän tuosta huutonetistä, niin myyjänä kuin ostajanakin:)

    Johanna: Kiitos:)

    HW: Saattaa hyvin käydä niin, että takki osoittautuu liian pieneksi. Sitten kyllä harmittaa ihan hulluna, mutta yritän henkisesti varautua siihen etten murru ihan täysin ;) Tai sitten me vaan toivotaan pirun kylmää mutta vähälumista kesää :D

    VastaaPoista
  8. Tosi suloinen takki, ja hienot housut myös! Mulla on jotenkin tosi kova henkinen este ostaa kalliita vauvanvaatteita, kun koko ajan mietin että ne on vaan hetken käytössä. Sitten kuitenkin (kateellisena) ihastelen täysillä toisten upeita ostoksia. Saa nähdä missä vaiheessa menee multakin kuppi lopulta nurin... ;) (ja noi housuthan oli kyllä hintansa(kin) puolesta todellinen löytö!)

    VastaaPoista
  9. Petuli: Kiitos kehuista :) Mä perustelen noi kalliimmat hankinnat sillä, että ostan ison osan vaatteista tosi halvalla kirppareilta, enkä välttämättä raaski ostaa edes Tutan bodya kun jotain halpismerkkiä saa kolme siihen hintaan :) Ulkovaatteiden suhteen olen asennoitunut siten, että niihin kannattaa panostaa vähän enemmän (no toki ihan laadukasta saa varmasti kohtuuhintaankin). Yksi mikä mua hirvittää, on lasten kengät. Ne olisi kai parasta hankkia uutena ja niillä on hintaa aivan hirveästi! Niin, ja jollain cupcakella on varmasti hyvä jälleenmyyntiarvo, joten hintaa ei sinänsä välttämättä paljoa vaatteelle tule :)

    VastaaPoista