tiistai 23. maaliskuuta 2010

Ei se jäänyt banaaneista kiinni

Asuntomme meni kaupaksi. Ensimmäisellä näytöllä. Ja saatiin enemmän kuin mitä pyydettiin. Pökerryttävää!Nyt on vähän haikeakin olo. Sitä kulkee ympäriinsä ja katselee Meidän Kotia. Katsoo omin silmin, koittaa katsoa toisten silmin.


Eteisen lipaston päällä on normaalisti pikkupeili ja lasikulho täynnä kaikenlaista roinaa avaimista huulirasvaan. Myyntiä varten laitoin siihen kaunistukseksi pari kukkaa, joiden mustat muoviset istutuspurkit peitin silkkipaperilla.

Myyntiaamuna siivottiin ja minä tein viimehetken stailauksia. Vaihtelin kukkamaljakoiden paikkaa, pistin hammasmukia ja kaukosäädintä piiloon, tein karsintaa ja koristelua. Pyysin miestä hakemaan kaupasta "pari kaunista banaania". Häntä hiukan huvitti se, ja niin huvittaa nyt minuakin. Mies nimittäin unohti ostaa ne banaanit ja totesikin kaupat tehtyämme: "Onneksi se ei jäänyt niistä banaaneista kiinni."


Kaukosäätimet piiloon ja niiden sijaan Pentikin iso lautanen sai keskelleen tuoksuvia koristepalloja.

Banaaneista puheenollen mun mies ilmeisesti huvittaa työkavereitaan vaimonsa tokaisuilla. Kun aloin vakavalla naamalla pohtia, että nyt kun asunto meni niin hyvin kaupaksi niin pitäisiköhän sitä ostaa sijoituskäsilaukku, mieheni totesi: "Sijoituskäsilaukku! Siis ton kun mä kerron töissä...". Se ei siis oikeasti tajua, että joku Chanelin klassikkolaukku ON sijoitus.


Mummo kävi kylässä ja toi kauniin kukkakorin mukanaan.


Vaihdoin makkariin aiemman ruskean päiväpeiton tilalle luonnonvalkoisen tuomaan valontuntua.
(Meidän kissa on muuten elävä esimerkki siitä, että minä en ole meidän perheessä ainoa, joka ei onnistu valokuvissa. Kissamme onnistuu näyttämään joka kuvassa rääkätyltä rotalta. Siis oikeastihan se on tosi suloinen...)


"Valkoisia tulppaaneja aion tänään tuoda sinulle"



Parvekkeelle lisäsin istuintyynyt ja verhokapan tuomaan lisähuone-efektiä. Parveke on nyt suloinen keväthuone, vaikkakin valokuva on allekirjoittaneen kuvaustaidoista ja kuvauspäivän säästä johtuen ankean harmaa.



Ehkä tässä ehtii vielä aamukahvit nauttia, ennen uusia tuulia.

20 kommenttia:

  1. Mahtavaa!Onnea asuntokaupoista!Ei onneksi jäänyt niistä banaaneista kiinni :)

    VastaaPoista
  2. Siis mikäs teillä on suunnitelma? Onko multa menny ihan kokonaan ohi?

    Onnea onnistuneista kaupoista!

    VastaaPoista
  3. Onnea asunnon myymisestä, loistavasti kyllä olit stailaillut asuntoa tosi houkuttelevaksi. :)

    VastaaPoista
  4. Onnea asunnon kaupaksi saannin johdosta :) !!
    Pakostakin sitä on vähän haikea olo.. mutta kuinka ihana onkaan muuttaa uuteen kotiin :)

    Aika hauskoja kommenttia tolla sun ukolla :)

    VastaaPoista
  5. Sini: Kiitos:) Juu onneksi ei, vaikka kieltämättä tuo oma pikkutarkkuus nousi pintaan kun laitettiina suntoa myyntikuntoon;)

    Maria: Aika nopeasti lähti tapahtumaan eli et sä ole vielä mitään ehtinyt missata:) Me siis muutetaan touko-kesäkuunvaihteessa uuteen, isompaan asuntoon. Myytiin tämä oma asunto (käytettiin kiinteistövälittäjää kun haluttiin nopeat kaupat) ja hyvinhän tässä kävi:)

    Elena: Voi kiitos! Asunto näytti tosiaan kokonaisuutena aika kivalta:)

    Jensba: Kiitos! Pitäiskö laittaa blogiin uusi kategoria: "Miehen suusta". ;)

    VastaaPoista
  6. Onnea asunnon myymisestä! Todella kauniisti olit kotinne stailannut. Nuo helmililjat näyttivät niin ihanilta, että pakko varmaan lähteä puutarhalta muutama hakemaan... :)

    VastaaPoista
  7. Vautsi vau, onnea hienoista asuntokaupoista!! Nyt näyttää olevan trendi, että (hienot) asunnot menee hetkessä ja "yli"hintaan. Ollaan nyt tiirailtu tästä naapurustosta rivitaloja, ja ne pari jotka on olleet tosi kiinnostavia, ei ole enää seuraavana päivänä myynnissä. Ja tarjouskauppakohteissa hinta näyttää nousevan 40-50t yli lähtöhinnan. Huh, me siis vaan jatketaan haaveilua...

    Mun oli pakko lukea tuo banaanikohta miehelle ääneen kun tässä koneella yksikseni hekottelin. Kun sitten jatkoin sijoituskäsilaukkuun asti, niin se olikin Pikku E joka purskahti kunnon käkätykseen ;D

    VastaaPoista
  8. Onnea! Hauskoja tokaisuja teillä, puolin ja toisin :D
    t. Tuuli

    VastaaPoista
  9. Hienoja uutisia, onneksi olkoon! Tosi hyvä bloggaus tämä;-) Toivottavasti sun miehesikin lukee tätä; ajattele te säästitte monta tuhatta euroa jo pelkästään sillä, että sinä stailasit asuntonne itse etkä käyttänyt (kallista) stailauspalvelua- niin eikö juuri siitäkin syystä se Chanelin laukku olisi sinulle kuin palkinto, hyvin tehdystä työstä;-);-)?

    Mukavaa ja aurinkoista päivää sinne!

    VastaaPoista
  10. Onnea nopeista kaupoista! Helpottaa paljon, kun ei tarvitse joka sunnuntaiksi siivota ja stailata kämppää. Onneksi ei tosiaan jäänyt niistä banaaneista kiinni. :-D

    Itselläkin on ollut kissa ja ihan totta, miten se aina onnistuikin vetäisemään mökötysilmeen päälle vaikka kuinka salaa yritti kuvaa ottaa!

    VastaaPoista
  11. Ai niin, ja unohdin; käypä nappaamassa blogistani pieni yllätys;-).

    VastaaPoista
  12. Onnea uuteen tulevaan kotiin! Kylläpä sulla löytyy silmää sisustamiseen ja kaikkeen kauniiseen. Ihan eri tyyliä, kuin itselläni, mutta tykkään!

    Ja tuo kissa-kuva on niin hauska! Ihan kuin se tahallaan yrittäisi irvistää jotain "epätäydellisyyttä" muuten niin täydellisen harmooniseen sisustuskuvaan... :D

    VastaaPoista
  13. Onnea asunnon myynnistä! =)

    Siis eikö tuo sun mies ymmärrä sijotuskäsilaukuista mitään! No, tuo oma varmaan naurais 2 tuntia putkeen jos vastaavaa ehdottasin! =D

    VastaaPoista
  14. Onnea asunnon myymisestä! Kiitos kivasta blogista! Käyn täällä säännöllisen epäsäännöllisesti kuikuilemassa, kun meilläkin pikkuinen vauva, eri merkkiä tosin. :) Tuli tuosta "pari kaunista banaania" kommentista mieleen, kun monta vuotta sitten yritettiin saada entiseen asuntoon uusia vuokralaisia. Siinä siivoilin minäkin ja yritin saada kämppää edustuskuntoon, niin mies halusi ehdottomasti ottaa keittiön kaapista esille meidän possunnäköisen leipägrillin, kun "se on niin sympaattinen". No, ensimmäinen asuntoa katsomaan tullut vuokrasi asunnon. Vieläkin joskus naureskellaan että olikohan sympaattisella possugrillillä ollut osuutta asiaan. :)

    VastaaPoista
  15. Onnea asunnon myymisestä! Hienosti olikin mennyt koko juttu :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos ihanat onnitteluista! Olen täällä ihan suu korvissa, niin hyvä mieli tuli kun jaoitte iloa kanssani:)

    SiniK: Helmililjojahan nuo tosiaan olivat. Kutsuin kirjoituksessani niitä ovelasti kukiksi, kun en saanut päähäni niiden nimiä siihen hätään:) Ovat kyllä kauniita!

    VastaaPoista
  17. Petuli: Kiva jos banaanit jaksoi naurattaa teitäkin:) Myös ihan tavalliset kaksiot tuntuu menevät tosi nopeasti kaupaksi! Ja kyllä ne asuntohaaveet vielä teilläkin todeksi muuttuu...

    Tuuli: Kiitos onnitteluista :)

    Aamunkukka: Kiitos ihanasta kommentista:) Hyviä argumentteja sijoituslaukkuun! Ja kiitos mun ihan ekasta tunnustuksesta, jee! Noukin sen, kunhan saan tuon meidän hiiren taas toimimaan -tällä hetkellä copy-paste ei taas pelaa :(

    Anonyymi: Kiitos kauniista kommentista! Kissa halusi vissiin tuoda kuvaan vähän kontrastia;)

    MrsAgatha: Miehet ei vaan aina tajuu...Ehkä pitäisi harhauttaa ja alkaa puhua sijoitussalkusta;)

    Tassu: Ihana kommentti:) Olen varma että symppis possugrilli sulatti uusien asukkaiden sydämämet :D

    Ja lämmin kiitos myös Henna ja Johanna onnitteluistanne!

    VastaaPoista
  18. Onnea asuntokaupoista! Mä aina sanon miehelle noista sijoituskäsilaukuista, että ovat tulevaisuuden antiikkia:)

    VastaaPoista