torstai 29. huhtikuuta 2010

Elämäni ensimmäiset ballerinat




Korkokengät antavat ryhdikkäät ilmeen ja hoikentavat muutaman kilon. Matalilla kengillä koen vaikutuksen hieman päinvastaiseksi. Palautin nöyränä tyttönä muutama postaus sitten hehkuttamani upeat nudekorkkarit takaisin kauppaan. Tilalle hankin parit ballerinat ja ajattelin opetella näitä käyttämään. Aika pitkään inhosin ballerinoja. Isojalkaisen ihmisen päällä (=minä) kengät näyttävät kanooteilta. Ja näissä on niin persjalkainen olo... Löysin kuitenkin niin kauniit yksilöt, että toistaiseksi olen luonut näihin jokakerta eteisessä ihailevan katseen. Ja kun järjellä ajattelee, niin minä tarvitsen ensi kesäksi käytännöllisiä kenkiä. Kauneudesta tinkimättä.

Ruskeat mokkanahkaballerinat Gant/Ideapark
Mustat kiiltonahkaballerinat högl/Stocmann


jos isot kengät ei kiinnosta niin alla postaus pienistä vaatteista ;)

18 kommenttia:

  1. Ihanat nuo Gantin ballerinat. Mä tykkään ballerinoista,vaikka saavat paksummaksi:) Kauheasti en ole voinut korkkareita selän takia käyttää ja nyt en enää varmaan osaisi niillä kävellä. Säilytän kyllä muutamia ihania korkokenkiä kaapissa ja ihailen niitä aina silloin tällöin... huvinsa kullakin:)

    VastaaPoista
  2. aivan tavattoman ihania balleriinoja :) hyvillä valinnoilla avasit balleriinakautesi :D ..

    ja tosta aiemmasta postauksesta sen verran, että hitsi noi röyhelöpöksyt on IHANIA !!! .. ois varmaan vähä turhan Gaytä laittaa sellaset pojalle !? :D mäki haluun ..

    VastaaPoista
  3. Joo, kyllä kengät ovat vaihtuneet jostain kumman syystä mataliin ja käytännöllisiin malleihin. :D Tuolla hiekkalaatikolla ja vaunulenkeillä matalat vaan yksikertaisesti "istuu paremmin" kokonaiskuvaan. :D Kauniit ballerinat, tykkään!

    VastaaPoista
  4. Kohtalotoveri tälläkin saralla siis! Just ton takia mulla ei ole balleriinoja. Mutta ostamasi yksilöt ovat kyllä kauniit! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea uusille kengille! Kauniita ovat!

    VastaaPoista
  6. No löysit kyllä kauniita balleriinoja.
    Minulla on asia ihan toisin päin. Ostan korollisia kenkiä, mutta en käytä niitä juuri muuta kuin juhlissa, sitten juuri nämä erilaiset balleriinat ovat aina käytössä.

    VastaaPoista
  7. Onpa tosiaan kauniita ballerinoja! Itse käytän sekä korkkareita (enimmäkseen töissä) että matalia. Mulla ei jalat kestä kävellä pelkästään korkkareilla, välillä on pakko saada laskeutua maan pinnalle. :-D

    VastaaPoista
  8. Todella kauniit yksilöt, ja niin sun tyyliset. (sopivat muuten ihan täydellisesti sen Burren laukunkin kanssa!)
    Hyvä, että sait ne korkkarit palautettua. Mietin juuri kun se päällinen oli kiiltonahkaa, niin eivät tosiaan mukaudu käytössäkään niin helposti kuin käsittelemätön pintanahka..ajattele sitten mikä tuskainen olo olisi ollut +30c:n helteillä, nahkapohjasta huolimatta;-).

    Ihanaa vappua teidän perheelle, toivotaan aurinkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihania molemmat!!! Paljonko maksoi noi Gantin ballerinat? Olis just aikalailla sellaset mitkä minäkin voisin haluta ;)

    VastaaPoista
  10. Mä tykkään ballerinoista :) Todella kauniita olet löytänyt, varsinkin nuo Gantin!

    VastaaPoista
  11. Mä tykkään kovasti ballerinoista, ovat niin helpot laittaa jalkaan ja niillä on kiva kävellä! =)

    Ja nuo alemman postauksen hörhelöhousut on kyllä upeet!

    VastaaPoista
  12. Hyvännäköiset kengät oot onnistunu itsellesi löytämään :)

    VastaaPoista
  13. Ihania ballerinoja!! Itsekin tarvitsisin uudet ballerinat, sillä juuri tänään neuvolakäynnillä huomasin (vesilammikkoon astuessani), että edellisistä on pohja puoliksi irti. On tullut niin paljon pidettyä kyseisiä popoja, vaikka korkkareista itekkin tykkään ja niitä ihan kivasti kaapissa majaileekin. Lapsen kanssa liikkuessa matalapohjaiset on vaan kivemmat pitää.

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania kenkiä! Varsinkin nuo GANTit... miksi näitä ihania kenkiä löytyy nyt ihan liikaa... :) Ja mitenkäs minulta on sinun blogisi jäänyt aiemmin löytämättä - kun on ihan minun tyylinen :) Ryhdyn siis lukijaksesi nyt samantien!

    Mulla on just toisinpäin, en kertakaikkiaan osaa käyttää korkokenkiä - vaikka haluaisinkin. Koen koroilla olevani vain kauhean ISO, en pitkä ja hoikka, vaan ainoastaan iso. Siksi sipsuttelen mieluummin matalissa kengissä kesät talvet... tosin tunnen silti oloni isoksi ;(

    VastaaPoista
  15. Mä kuljen yleensä loafereissa ja ballerinoissa, mutta mun pitäis kulkea koroissa. Se on vaan niin hidasta :/
    Ihanat löydöt, Gantit on musta mahdottoman hyvät jalassa!

    VastaaPoista
  16. Mulla oli myös jossain vaiheessa ballerinat täysi no-no - ajattelin juurikin että ne on näissä jaloissa kauheat kanootit. Sitten kun oon katsellut vielä isompi jalkaisia ballerinoissaan, niin eipä ne ole toisten jaloissa pahan näköisiä olleet (toki kengissä on eroja...). Mutta kyllä mä silti tiettyihin tilaisuuksiin, tiettyjen housujen kanssa ja yleensä hameen kanssa korot mieluiten laittaisin jos vaan mahdollista. Kyllähän se korko sirontaa. Kauniita ballerinoja löysit!

    Mäkin ostin E:lle just joku aika sitten (Bogin?) sukkikset joissa on tuollaiset röyhelöt pepun päällä. Mies vähän niille naureskeli, mut myönsi lopulta että kivat on :)

    VastaaPoista
  17. Anastasia: JOo korkkarit hiekkalaatikolla saattais aiheuttaa pitkiä, kummastuneita katseita:)
    Jensba: Hauska kommentti:D Voi olla ettei Aleksanterin isä katsois ihan mielissään pikaansa röyhelöpöksyissä:)
    Katri: juu korkkarit käy vallan mainiosti koriste-esineestä:)
    Tuuli: Rohkaisen siis sinuakin kokeilemaan ballerinoja:) Eipähän olla pulassa jos tulee tulva tai joku muu luonnonkatastrofi kun on vene ja maja mukana;)
    JOhanna: Kiitos:)
    sanna: Sama suuntaus taitaa olla itsellänikin, käytännön sanelemana:)
    Jassu: Töissä mulla pitää olla AINA korkkarit:) Mutta tekee tosiaan hyvää vaihtaa välillä mataliin.
    Aamunkukka: Hauskaa että muistit mun ihanan laukun. Se on muuten ollut asta kerran käytössä, jotenkin tuo iso hoitolaukku on vaan käytännöllisempi ja siihen mahtuu omatkin kamat...Mutta tosiaan nuo ballerinat on sen tyyliset että sopii oikeastaan kaikkiin mun vaatteisiin aika kivasti. Yllättävän vähän vuodatan kyyneleitä niiden korkkareiden takia :)

    VastaaPoista
  18. Lara: Kiitos:) Gantin baltsut maksoi muistaakseni n. 80 euroa.
    Toukan äiti: Gantin balleriinat taisi saada enemmän ääniä, mutta itse pidän jopa enemmän noista höglin kengistä:)
    Mrs Agatha: Mukavuudessa korkkarit kyllä häviää 6-0! Hörhelöhousut on parhaillaan tytöllä jalassa:)
    Regret: Kiitos:)
    Tassu: Nyt sitten äkkiä hankkimaan uusia tossuja ettet saa kevätflunssaa!
    Marja: Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi! Teinkin jo vastavierailun blogiisi ja jään seuraamaan ja inspiroitumaan ihanista kuvista:)
    Anni: Juu korkkareilla juokseminen ei taida onnistua kuin sinkkuelämän Carrielta:) Kiva kuulla että Gantit on hyvät jalassa, en ole päässyt niitä vielä kunnolla koeajamaan:)
    Petuli: Luulen että kesällä tulee lähdettyä ulos korkkareissa ja otettua balleriinat kassiin mukaan, voi sitten vaihdella tilanteen mukaan:) Ihanaa, että teilläkin on röyhelöpeppu :)

    VastaaPoista