lauantai 12. kesäkuuta 2010

Kesähelteisiin ja talvipakkasiin



Pidin tosiaan viime viikon kirppispöytää. On siinä aikamoinen vaiva. Kävin joka päivä järjestelemässä pöydän ja vaikka tavaraa meni ihan mukavasti, sitä jäikin vielä kamalan paljon. Syksymmällä sitten taas. Tietenkään homma ei jäänyt pelkästään myynniksi vaan kolusin siinä sivussa toistenkin pöydät. Osan löydöistä esittelen nyt.


Tämä söpö kesäkassi minun piti itse myydä kirpparilla, mutta sitten hoksasin että siinä voi säilyttää tytön uikkareita ja tulevina kesinä siihen voi pakata mukaan pienen rantapyyhkeen ja pillimehua:) Niin ja ne puhallettavat kellukkeet!



Nyt käy uikkaritarjonta kirppiksellä kuumana.Piti ihan päätää, etten ostaa enempää kuin nämä kaksi. Kuvan asut ostin ensi kesää varten. Kokopunaisen uskoisin olevan pienen tytön mieleen, koska kangas kimaltelee ihanasti. Ja tuo mansikkapukuhan on aivan hurmaava!



Mansikkauikkarin kanssa pitää tietenkin olla mansikkahattu. Hinta oli kirpparihinnaksi aika korkea, 4 euroa, mutta onhan tuo suloinen... Söpö pilkkuhattu on sopiva jo tänä kesänä.


Käyttämättömän ja laadukkaan oloiset Pionin juhlakengät. Koko on 20, eikä minulla ole mitään käsitystä, missä vaiheessa sellainen koko olisi sopiva?! Voisin kuvitella, että menisivät ensi talven juhliin. Näissä popoissa näytti olevan muotoiltu nahkainen sisäpohja. Lesti tosin on aika leveä... No, jos ostos meni mönkään niin hävisin vain 8,50 euroa.


Siistejä ja hyväkuntoisia yöpukuja on yllättävän vähän kirppiksillä tarjolla. Ehkä ne käytetään niin loppuun. Tämä Name it -yökkäri oli kuitenkin ok-kunnossa ja teksti on hauska, vaikkei tosipaikan tullen nauratakaan...


Hempeän värinen Benettonin neule ja Henkkamaukan slipoveri syksyksi/talveksi, koossa 80. Ihanat ja todella siistit! (Olen heikkona slipovereihin ja jos mulla olisi poika niin se saisi varmaan trauman kauluspaidoista ja slipareista!)


Ihanaa ja erilaista kaiken vaaleanpunaisen hempeilyn keskelle, koossa 86: Kirpparilta bongattu H&M:n velourmekko ja siihen täydellisesti sopiva Name it -poolobody, joka löytyi huutiksesta käyttämättömässä kunnossa! Asun koko on aika reilu, toivottavasti päästään tätä täydellistä syys-talviasua vielä käyttämään. Tämä asu vetoaa muhun kuin bambin katse!







Neljä t-paitaa alle kympillä, on värejä mistä valita. Kiva, että löytää merkkipaitoja noin edullisesti. Itse "tyydyn" mieluummin vaikkapa ihaniin Lindexin paitoihin kuin maksan hurjan paljon rahaa uudesta merkkivaatteesta (ehkä satunnaisia hurahtamisia lukuunottamatta...).


Nää mun kirppislöydöt ei ehkä ylittäis uutiskynnystä, mutta jos leikitään että tää kirjoitus on kympin uutiset, niin nää hanskat ovat mitä mainioin loppukevennys:) Äidillekin kelpaisi tällaiset hyväntuulen hanskat, mutta myyjä oli merkinnyt kooksi 1,5 vuotta...Noille kymmenelle kruunupäälle on kyllä kaikille keksittävä kunnon prinsessanimet: Adele, Bettiina, Cesilia, Diana, Eleonoora, Fiona...

9 kommenttia:

  1. Wau mitä löytöjä oot tehnyt... mä oon kans keskiviikosta asti pitänyt kirppis pöytä ja joka päivä kans käynyt siivoamassa, mutta mitään en ole ostanut... Täällä kun ei ole oikein sellaisia super kirppiksiä missä tekis kunnon löytöjä... Mitään varteen otettavaa ei ole pikku neidille edes vastaan tullut onhan tässä vielä aikaa niitä löytöjäkin tehdä :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihania kirppislöytöjä! Mua harmittaa, kun en koskaan löydä mitään kivaa kirppiksiltä, mut kaikki muut tuntuu löytävän. En ehkä osaa katsella jotenkin oikein. Jospa minäkin oppisin joskus kirppistelemään :)

    VastaaPoista
  3. Oi kun upeita löytöjä olet tehnyt! Ja todella hauskat hanskat, voisin veikata, että ovat lempparit joskus ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania löytöjä olet tehnyt!!! AIVAN SULOSTUTTAVA toi Benettonin neule!!! Ja noi hanskat, ihanaaaat!!! Niinkuin kaikki muutkin :) Noniin nyt se sitten iski muhunkin, kirppishimo :)

    VastaaPoista
  5. hyviä löytöjä, wau!! millä kirpparilla sulla oli pöytä?

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja löytöjä. Nuo kengät on aivan ihanat! Kokoa on mun mielestä ihan mahdoton arvioida noin pitkälle eteenpäin. Pikku E:llä on nyt ensikengät kokoa 21; 20 olisi käynyt liian pieneksi ihan hetkessä. Sitten taas monilla tuntuu olevan vuodenkin ikäisenä kengät kokoa 19... Jos Miete ei vielä silloin kävele, niin silloinhan sillä ei ole niin väliä, kunhan varpaat mahtuu suoriksi. Kävelessä tarvitsee sitten sen askelvaran minimissään puoli senttiä kärkeen. Mitä luultavimmin pääsette siis ainakin jonkun kerran noilla hienostelemaan, kunhan muistat kaivaa syksyllä ajoissa jemmasta esille :)

    Nuo sormikkaat on kerrassaan mainiot. Yksi prinsessoiden nimistä onkin varsin tutun oloinen, tosin hieman "liian kotimaisessa" muodossa ;D

    VastaaPoista
  7. Meidän tytölle ostettiin ensikengät myös koossa 21 ja nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen, ne alkavat olemaan jo pienet. Kenkäkaupassa kun kävin silloin keväällä katsastamassa Alvalle kenkiä, niin samasta koosta oli kiinnostunut myös yksi 2-vuotiaan tytön äiti, joten jalan koko näyttää vaihtelevan suuresti (ei siis kuitenkaan niin suuresti, että tämä äiti olisi niitä kenkiä itselleen katsellut...).

    VastaaPoista
  8. Kivoja löytöjä.

    Mä ajattelin tänään kans pyörähtää kirppiksellä. Pitäis ostaa syöttötuoli! :-)

    Täällä meillä päin on vaan aika surkeat kirppikset. Harvoin tekee hyviä löytöjä, merkkivaatteita ei löydy juuri koskaan. Ihan perus henkkaa ja lindexiä. Kyllä ne mulle kelpaakin, ei siinä mitään, mutta hinta on usein sama kuin ostaisi ne uutena... Paljon täällä myydään myös tahraisia ja rikkinäisiä vaatteita, ja silti kovaan hintaan. *grr*

    Oisittepa lähempänä niin voisin tulla penkomaan sun kirpiskasaa. Osa Mietteen pienistä vois vielä mahtua meille :-)

    Jos kesäloma suuntautuu jossain vaiheessa myös Etelä-Suomeen niin täytyy koittaa pyörähtää jollain kirppiksellä ihan mielenkiinnosta.

    VastaaPoista
  9. Jessica: Toivottavasti sulla käy kauppa hyvin. Ainakin sulla on ihania tytönvaatteita jos raaskit vaan niistä luopua:)

    Ciancia: Kyllä se kirppiskärpänen sitten puraisee, kun ne ekat ihanat löydöt osuvat eteen...

    Krista: Olisi kiva jos tollaset hanskat löytyis vaikka ekaluokkalaisen kokoiselle. 1,5 vee ei välttämättä osaa vielä arvostaa niitä ja äidin prinsessahöpötyksiä:D

    Lara: Ei muuta kun kirpparille! Tampereella on paljon hyviä kirppiksiä ja niitä on kesällä ihana kierrellä...

    Tiiamaria: Mulla oli pöytä Kangasalan Pirkan kirppiksellä. Hyvä kirppis, voin suositella! Siellä on PALJON lastenvaatteita, leluja ja kirjoja myynnissä.

    Petuli: Ajattelin, että jos ei muuta niin ehkä noi kengät saisi mahtumaan jalkaan yksivuotiskuvassa. Jostain oon saanut päähäni, ettei Miete kävele alle 1-vuotiaana, saa nähdä osuuko veikkaukseni oikeaan. Odotan verbaalipuolella enemmän;) (Vaikka teillähän taitaa olla molemmat taidot menneet ihan rintarinnan.) Hmm, liittyykö tuo nimi pikku E.hen...?

    Anelma: Mietehän on aika iso tyttö, tosin nyt kasvuvauhti näyttää rauhoittuneen. Vaikea tosiaan ennustaa jalan kokoa ja vaihtelu on kokemuksesi perusteella erittäin suurta! Varsinaiset ensikengät on luvannut mummo hankkia ja niitä mennään sitten yhdessä sovittamaan:)

    Essiina: mäkin olen yrittänyt katsella kirpparilta sellaista ihan tavallista, klassista puista syöttötuolia, mutta ei ole tullut vielä vastaan. Ostettiin Ikeasta ihan vaan sellanen halpa muovinen, se tuntui vaan niin kätevältä ja sopivalta:)
    Kyllä niitä järkyttäviä kirppispöytiä löytyy täältäkin;) En ymmärrä, miksi myydä tahraisia ja ihan kulahtaneita vaatteita! Jos joskus innostun laittamaan Mietteen vaatetta huutikseen, niin voin vinkata siitä täällä blogissa:)

    VastaaPoista