maanantai 12. heinäkuuta 2010

Pilkkuja, pitsiä, rokkia ja kakkua

Ulkona oli eilen läkähdyttävän kuuma ja Miete ei viihtynyt yhtään sisällä kotona, joten lähdimme hellettä pakoon Ideaparkkiin. Päätavoitteena oli ostaa tulevaa Turkin matkaa varten ohuita, valkoisia, peittäviä vaatteita Mietteelle, sekä UV-uikkari. Niihin palaan myöhemmin, mutta tässä joitakin shoppailuja, joita on tullut viimeaikoina tehtyä (osa eilen). Yhtä sydänbodya lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat Lindexiltä ja vaatteet ovat ostettu ensi kesäksi. Tälle kesälle kun vaatteita on jo ihan tarpeeksi (liikaa).


Bamsen body ja froteehame.


Emil-t-paita (ihana!) ja kivat shortsittimet.

Ihanahihainen t-paita


Kätevä ja kaunis shortsihame


Tätä olen aiemminkin ihastellut. Nyt sen sai puoleen hintaan!


Lisää Bamsea ensi kevääseen/kesään...


Pehmeät, vuorelliset farkut syksyksi. Mainiot.


Rokkileggarit


Muutama body ja käsilaukku, jota äiti ei voinut vastustaa...


Cupcake-käsilaukku, Accessorize


Kyllähän prinsessa oman laukun tarvitsee...Tässä voisi vaikka säilyttää niitä pinnejä, joista äiti jo kovasti haaveilee:)

Jospa tänään pääsisi kokeilemaan, onko tytön mielestä järvivesi lämmintä...Ja päästään laittamaan se "nätti" UV-suojauimapuku päälle!

12 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, tuo laukku on huippu!
    Meilläkin uidaan uv-puku päällä, vaikka se ei niin nätti olekaan, mutta ei tarvitse varoa aurinkoa koko ajan!

    VastaaPoista
  2. Kuinka osaat ostaa oikeaa kokoa ensi kesälle? Itse en osaisi millään, näin esikoisen saaneena. Ja se harmittaa :/

    VastaaPoista
  3. Ennalta löytyy kanssa tuo new baby on the block-body (koko 86, joka on just sopiva, kun vissiin kuivausrumpu kutisti) ja sydänbody, joka odottaa syksyä/talvea.

    Hellettä saisi lähteä pakoon kyllä, mutta ei ole täällä oikein vaihtoehtoa, ja sisällä viihtyy onneksi ja välillä parvekkeella uima-altaassa.

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia olet tehnyt!

    Me oltiin muuten Murun kanssa myös eilen ideaparkissa pyörähtämässä :) Minä jopa ensimmäistä kertaa..

    Päätimme poiketa Porista takaisintulomatkalla

    VastaaPoista
  5. Me ollaan uitu viikon verran järvessä. Olin sitä mieltä ettei poikaa uskalla järven kylmään veteen viedä tänä kesänä. Helleaallon alettua suunnattiin kuitenkin rantaan kokeilemaan ja poika on niin innoissaan ja onnessaan vedessä! Ei mitään oireita, että olisi viileää vettä (eikä se kyllä ole). Jopa minä olen uinut, ihanaa! Terkkuja!

    VastaaPoista
  6. Anni: Kiitos:) Kyllä toi UV-puku on näillä keleillä aika ehdoton. Ja voi tosiaan vapaammin nauttia auringosta eikä pelätä kokoajan lapsen palamista.

    Tasha: Ostin joulukuussa syntyneelle tytölle jo raskausaikana tämän kesän vaatteista ison osan. Ostin ne koossa 74 ja päättelin, että ne ovat sopivia/vähän reiluja. Kävi tuuri ja vaatteet ovat olleet tismalleen sopivia. Muutenkin tuo 74 on osoittautunut hyväksi kooksi, joka menee tosi pitkään. Alun valtava kasvutahti on selvästi rauhoittunut... Koko 86 menee kokotaulukkojen mukaan 1,5 vuotiaasta ylöspäin joten otin taas riskin ja toivon että ovat tytölle ensi kesänä sopivia (Miete täyttää 1,5 vuotta kesäkuussa). Mekoissahan se koko ei ole niin justiinsa ja bodyja voi käyttää ympäri vuoden:)

    Kati: Hyvä kun varoitit kutistumisesta, täytyykin otaa ajoissa noin bodyt käyttöön:) Uima-allas parvekkeella kuulostaa ihanalta!

    La Petite Princesse: Ollaan varmaan oltu samaan aikaan liikkeellä:) Luinkin sun blogista teidän ihanasta Yyterin reissusta. Nyt olisi kyllä täydelliset Yyteri-kelit!

    Tuuli: No nythän mä vasta innostuinkin ajatuksesta, että järveen on päästävä! Toivottavasti päästään jo tänään!!! Ja oishan se kiva itsekin saada toi talviturkki heitettyä...Oiskohan korkea aika;) Terkkuja:D

    VastaaPoista
  7. Kauniita ostoksia :)
    osa noistakin on kotiutunut meille myös alesta :D
    Laukku on kyl superi!

    VastaaPoista
  8. Kivoja ostoksia! Tuo laukku on kyllä niin suloinen, että! Ja Emil-sarjan t-paita on tosi kaunis, Onnilla on sarjan Eemelibody ja se on kyllä tosi kiva. Mutta tytöille (jälleen) nätimmät vaatteet tostakin mallistosta! Kokoa 86 olen mäkin ensi kesäksi ajatellut, Onni on sen verran iso nyt, että luulen että koko 80 on auttamatta kesällä jo pieni...

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia :)
    Tuo vaaleanpunainen ihanahihainen paita on todella mun makuun, täällä en ole nähnyt. Voi harmi !

    Tuo laukku on ihan paras !
    Meidän neito on ihan hurjana käsilaukkuihin ja muutama pikkuruinen käsiveska häneltä jo löytyykin.
    Tuollainen Cupcake-käsilaukkukin voisi olla NEIDIN mieleen.. :D <3

    VastaaPoista
  10. Kylläpäs oli ihania ostoksia! Oon niin kade, kun kaikki muut pääsee shoppailee ja täällä tuppukylässä on vaan Seppälä. Sielläkään ei oo mitään niin pienelle, kuin Stella. En aina ymmärä miten jaksan asuu täällä :D No joka päivä mä katson hennesin ja lindexin shop-onlinet ja toivon sieltä löytyvän jotain ihanaa.

    Noh, onneksi elokuussa pääsen Helsinkiin niin saan shoppaillakin :)

    Tuo laukku on supersuloinen! Tää muffinssihöpelö rakastui välittömästi.

    VastaaPoista
  11. Söpöisiä ostoksia!
    Tuo Bamsen pilkkubody etenkin (vaikka mulle käy yleensä Bamsen kanssa niin että ihailen ja ostan ja sitten jää pitämättä...) ja nuo farkut on ihan huiput. Tahtoo kans!

    Ciancia, älä välitä. Täälläkään ei ole kuin kuppainen Seppälä ja KappAhl tuli joku vuosi sitten. Paremmat kaupat sijaitsevatkin sitten 80-130 km päässä... Mutta onhan huutis! ;-) Ja välillä on kiva sitten lähteä oikein erilliselle shoppailureissulle...

    Mä olen kans ostanut varastoon jo tulevalle kesälle. Yhden huutispaketinkin ostin jo alkuvuodesta, ja ne ihanuudet on tarkoitettu vasta ensi kesään.... :-)

    Mä en ole uskaltanut ajatellakaan uittaa tuota neitiä vielä järvessä... Pitääpä panna harkitaan kun tänään mennään rantsuun... :-)

    VastaaPoista
  12. Paljon on tuttuja juttuja, monia löytyy meiltäkin ja loppuja on hiplaillut ja miettinyt ostamista. Tuo bamse-hame kyllä vähän harmittaa kun en sitä Tallinnasta ostanut. Ja tuosta pitsihameesta en tajunnutkaan että siellä on shortsitkin alla (vaikka olevinaan nimenomaan kurkistin) - harmi. Mut onhan noita vaatteita tuolla kaapissa kuitenkin... ;)

    Tuo muffinssilaukku on kyllä tosi ihana. Ihanko varmasti se jää tytön käyttöön? ;D

    VastaaPoista