perjantai 15. lokakuuta 2010

Ekat kengät ja eka pompula


Ei ole vaikeaa noudattaa pukeudu pinkkiin -päivää ainakaan 10 kk:n ikäisen tytön osalta. Huomaa tunikaan integroitu roosanauha. Päivän kunniaksi muuten on La Petite Princessen blogissa ihana arvonta, käykäähän osallistumassa! Myös Jassu tarttui aiheeseen todella koskettavalla tarinalla.


tunika Ciraf, sukkikset Claire, tossut Decoy, sovituksessa Kuomat

Kirpeä talvinen ilma hulmahti vastaan kun avasin aamupäivällä ulko-oven. Kyllä ne kengät nyt on saatava, ettei pienet varpaat palele! Kuomat on tällä hetkellä ainoat kengät, joiden kanssa hermot kestää (=ne saa puettua lapselle jalkaan). Me ostettiin ne nyt sitten, ihana sujauttaa jalkaan ja todella lämpöisen tuntuset. En minä niitä erityisen nättinä ensin pitänyt, mutta kun katsoin lastani kengät jaloissaan niin voi Rakkaus mikä mussukka siinä nökötti turkiskengissään!ö Mietteen mummo lupasi ostaa vielä kunnon goretexit niin saadaan tukevammatkin kengät sitten käyttöön.


Vaippapeppumurunen

Mietehän ei hätäile tuon seisomaannousun suhteen, vaikka sen taidon tarvittaessa osaakin (ainakin jos voi tavoitella kaukosäätimiä sohvapöydältä tai voi kokeilla kaataa äidin kahvimukia). Mutta upeasti neiti patsastelee, kun äiti hänet ensin asettelee.


Voi elämä noita kauppakeskuksen käytäviä, kun ne vaan jatkuis ja jatkuis!


talvitytön talvisaappaat
siellä pienet varpaat on

koko 20

8 kommenttia:

  1. Hei!
    Blogisi on minulle uusi tuttavuus, mutta täytyypi heti merkata ylös :) Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja meillä on näköjään saman ikäiset tyttäretkin :)

    VastaaPoista
  2. aivan ihana blogi, löysin tämän juuri sattumalta! ja hurmaava tyttö sinulla :) jään itse ensi viikolla äitiyslomalle ja laskettu aika on ensi kuussa. mukava lukea näitä sinun juttuja ja katsoa ihania kuvia :)

    mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Pienet tytöntylleröt ovat sitten ihania!!! Meidän prinsessamme on jo 4-vuotias.
    Pienellä herrallamme oli samanlaiset kengät sinisenä ja ne havaittiin erittäin hyviksi. Näppärät pukea ja riisua.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Jo on tytöllä komea kampaus! Oikein soma pieni yksisarvinen! :D Meillä tyttöllä on hauska takatukka, sinne sais ehkä pompulan, muttei tosiaankaan noin komeasti otsalle kuin Mietteellä.

    Öh, ei mulla muuta... Mukava seurailla blogiasi, kun oma tyllerö saman ikäinen.

    Syksyiset terveiset,
    Aureus

    VastaaPoista
  5. Suloinen vaippapeppumurunen♥

    Noi Decoy tossut on ihanat. Me tarvittas jotkut tossut. Oliko noi kalliit?

    Ompas Mietteellä hiukset hienosti♥ Meidän neidillä ei saa vielä noin paksuu ponnarii :)

    Lasten kengät on vaikeet pukee. Voih! Meillä ei oo mitään kunnon kenkiä. On vaan hennesiltä ostettuja pilipalihienostelukenkiä ja sit sellaiset Stonzit.
    Ehkä me pärjätäänt talvi noilla Stonzeilla. Toivottavasti :)

    VastaaPoista
  6. Söpöinen neiti kengissään ♥

    Meiltäkin löytyy tuo tunika ja on aivan superihana. Tai no, mekkona mekin sitä pidetään :)Jää varmaan vaan kohta pieneksi (68). Kaupassa ei silloin vain ollut isompia ja se oli pakko saada... Menee vielä hetken.

    Ja kenkiä ei ole meilläkään. Ajattelin kaivaa varastoa, siellä on ehkä yhdet siskon ja yhdet veljen vanhat kengät. Jos ne menisi nyt kun ei vielä kävellä ja ostaisi sitten talvialesta kunnon kengät.

    VastaaPoista
  7. Ai niin, tuo pompula on ihana! Kuinka Miete antoi sen laittaa? (Nimim. meidän tättähäärän päähän ei ennätä pampuloita laitella...)

    VastaaPoista
  8. Tuuli: Tervetuloa lukemaan blogiani ja olen tosi ilahtunut, että kommentoit:) Ihanassa iässä siis sinunkin tyttäresi:)

    Missu: Kiitos ihanasta kommentista ja kovasti onnea sinulle! Ihana ja jännittävä elämäntilanne sulla (ja varmasti ihana maha myös:))!

    Misty: Tämän pienen käyttökokemuksen perusteella kengät olivat hyvä hankinta ja saatiin ne jo tänään aika hiekkaisiksi:) Ihanaa viikonloppua sinulle myös!

    Aureus: Onhan toi kampaus vallan hauska:D Tänään löysin vihdoin riittävän pieniä pinejä, jotka myös pysyvät neidin päässä. Kiva että tykkäät seurailla blogiani ja mukavaa että kommentoit:)

    Ciancia: Noi tossut on kyllä hyvät, ostin ne alesta, oisko hintaa ollut kympin verran. Tohvelisankarista (nettikauppa) saa toinen toistaan ihanampia tossuja tilattua, suosittelen kurkkaamaan. Itse en ole vielä sortunut...
    Paksu ponnari, hih:D
    Jotain hennesin pilipalikenkiä on meilläkin ja tänään viimeksi yritin niillä söpöstellä mutta kun ei ne pysy jalassa johtuen siitä etten saa niitä kunnolla puettua jalkaan :(

    Essiina: Meillä on tosta mekosta koko 80 ja ihan passeli:) Tykkään kyllä siitä todella kovasti! Ehdottomasti kannattaa noita kenkiä lapsilla kierrättää, hinnathan ovat aika hirveät! Hauska kun kysyit tosta pompulasta, en oikein itsekään tiedä miten sain sen laitettua...taisi olla tytön huomio vaan kiinnittyneenä johonkin muuhun asiaan.

    VastaaPoista