perjantai 5. marraskuuta 2010

Mielikuvituspikkujoulut

Kiitos kovasti kannustavista kommenteista unikouluun liittyen. Vastailen kommentteihin parhaani mukaan tämän viikonlopun aikana. Otetaan nyt tähän väliin kuitenkin pikku kevennys.

Kun Elloksen kuvasto tipahti postilaatikkoon, iskin heti silmäni tähän tulppaanihelmaiseen mekkoon.


Hopeanharmaa väri on kaunis ja sopiva talven juhliin. Toisaalta tässä on peräti kaksi ominaisuutta, joita ns. päärynävartaloisena tulisi välttää: tulppaanimallinen helma korostaa lantiota, samoin vaalea väri.

Mutta koska sonnustaudun tähän pikkujoulumekoon vain mielikuvituksessani, sovitaan että se sopii kropalleni just eikä melkein. Mustana mekko toimisi ympäri vuoden. Materiaali on ehkä vähän "halvan" näköinen, mutta toisaalta aika hauska, vähän tuollainen ryppyinen ja rento -toimisi hyvin ainakin yökerhoympäristössä.

Louis Vuittonilta kelpuuttaisin kivan pikku iltalaukun juhlailmettä täydentämään.



Ja jalkaan tietenkin pikkujoulujen teemaväriä toistavat Louboutinit hauskoilla yksityiskohdilla (Nina´s butik).


H&M:ltä vielä joulukuuset killumaan korviin ja pikkujoulu-look on valmis.



Tuhtia glögipaukkua ja tummaa silmämeikkiä unohtamatta;)

10 kommenttia:

  1. harmi ku jää tänävuonna kaikki pikkujoulut välistä :D .. Mut ihana toi mekko! nimim. mulle se ei ainakaan ikinä sopisi ..

    glögiääääh NAM! Sitä on tullu jo kauppoihinkin! ne perkeleet rehannu sitä sinne ihan mun kiusakseni nyt jo. Vielä sitä ei voi ostaa, koska se kuuluu siihen jouluun ..

    VastaaPoista
  2. Tällaiset mielikuvitusjutut on mun mielestä tosi ihania! Voi ostaa ihan mitä vaan ajattelematta rahaa ja vaatteet istuvat täydllisesti päälle :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa :o) Mäkin taidan pitää tollaiset mielikuvitusbileet!

    VastaaPoista
  4. Ois varmaan hyvät bileet! Täytyis varmaan katsoa itellekin kuteet ja tulla mukaan ;)

    Me ollaan kyllä nautittu glögiä ja pipareita (ne on tosin vielä olleet kaupan versioita) jo useamman kerran ja tänään paistettiin joulutorttujakin :P Nyt ne on parhaita, kun siitä joulusta haaveilee, jouluähkyssä ne ei enää maistu. Kinkkukin tekisi mieli paistaa...

    VastaaPoista
  5. Helena: :D
    Jensba: Itse olen glögin suurkuluttaja, voisin lipittää sitä koko syksyn sinne jouluun saakka. Ja oikeastaan kaikkia muitakin jouluherkkuja;)
    Ciancia: Niinpä, näyttää taatusti hyvältä, mutta ei kuluu rahaa eikä seuraavana aamuna sörje päätä...:)
    Pirjo: Tää on kauheen hyvä biletysmuoto pienten lasten äideille, suosittelen:)
    Essiina: Tervetuloa, pukeudutaan kalliisti ja näytetään taatusti hyvältä;) Mulla on valmistumassa aivan ihana glögi-pipari-juustokakku, laitan siitä blogiin kuvaa JOS se onnistuu...Glögistä nautiskelen aina jo hyvissä ajoin ennen joulua, mutta kinkkua syödään sitten vasta aattona...Ah, tulee ihan vesi kielelle!

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa hyvältä tuo sun herkku! Laitahan sitten ohjekin mukaan :)

    Mä oon tehty välillä sellaista kermaliköörijuustokakkua. Hyvää on sekin. Ja etenkin leipuri tykkää aina maistaa pikkasen kermalikööriä samalla ;) (Taitaapa jäädä tänä vuonna väliin...)

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis mekko! Harmi vaan kun ei ole mitään pikkujouluja tiedossa, missä voisi tuota käyttää.

    VastaaPoista
  8. Kääk! Ihanat nuo Louboutinit! Tahtoo. Joskus aion vielä punapohjaiset hankkia...

    Kaunis on mekkokin. Sä olet niin hoikka, että miksi tuo ei sinulle kävisi?

    VastaaPoista
  9. Essiina: Herkusta tuli hiukan turhan makea, saattaa olla että yritän vielä uudelleen ja palaan sitten postauksen kera aiheeseen:) Kuulostaa hyvältä sinunkin kakkuversio ja etenkin tapa tehdä sitä:)

    Nanna: Niinpä! Pienet pikkujoulupirskeet tekis kyllä hyvää, mutta ehkä sitten ensi vuonna...

    Maria: Eikö olekin! Ja on tosiaan sun tyyliset! Kyllähän tuollaiset punapohjaiset olisi kiva omistaa (mulla on yhdet feikit ja ne ovat kyllä ehdottomasti suosikkikorkkarini). Jos joskus raakin sellaiset ostaa, satsaan kyllä simppeliin klassikkomalliin, vaikka toisaalta toi vetoketjuyksityiskohta olis ihan huippu:)
    Hmm... mulle on kesästä vähän tullut painoa lisää, mutta saattaishan tuo musta mekko ihan kivalta näyttääkin. Ehkäpä laitan tilaukseen, jos oikein hyvä alekuponki kävelee vastaan...

    VastaaPoista