lauantai 13. marraskuuta 2010

Muskariin, mummolaan, kaverille kylään, ostoksille vai perhekerhoon?

1) Muskariin

Paita Lindex, hame Name It, sukkahousut Lindex

2) Mummolaan

Body Lindex, hame Name It, sukkikset Name It

3) Kaverille kylään
Paita Lindex, housut Zara

4) Ostoksille



Neuletakki Zara, paita Lindex, housut Zara

5) Perhekerhoon
Neuletakki H&M, paita Lindex, farkut Zara

Tuo Lindexin pupupaita on ehkä pakko hankkia meille. Paita inspiroi printillään vaikka mihin suloisiin yhdistelmiin. Name Itin sininen tylliunelma voisi olla vastaus tyllihamehaaveisiini. Zarassa en ole koskaan vielä käynyt lastenvaateostoksilla. Se on suuri menetys, sekä Zaralle että minulle.

Mikä kokonaisuus kolahti?

13 kommenttia:

  1. Kolmas vaihtoehto on jotenkin tosi söpö :)

    t. Lukijasi

    VastaaPoista
  2. Ihania kaikki, mutta eniten toi ostoksille tai perhekerhoon -kokonaisuus. Tosi kiva paita!!!

    VastaaPoista
  3. 3 Kaverille kylään ehdottomasti :) meillä tuo pupupaita ollut kovassa käytössä, on niin helppo yhdistää kaiken kanssa ja tärkeimpänä söötti ;)

    VastaaPoista
  4. Alin on musta ihanin :) Tosi nättejä kyllä kaikki. Mene ihmeessä Zaraan heti kun pääset, kuuluu niihin kauppoihin joista tekisi mieli ostaa kaikki pienelle tytölle. Aivan kertakaikkisen ihania vaatteita. Meillä ei nykyisessä kotikaupungissa ole ko. liikettä, mutta onneksi (tai rahojen epäonneksi) mummila & mun työ on Helsingissä. Huoh. Hypistelin muuten eilen name Itin uutuuksia kaupassa ja olivat sata kertaa nätimpiä kuin kuvissa. Yksi body lähti mukaan, postailen siitä kun ehdin enemmän :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Niin onkin! Tuo housumalli on todella suloinen ja väri käy niin kauniisti yhteen tuon paidan kanssa. Ihana setti♥


    Lara: Jos niistä kahdesta pitäisi valita niin ehkä tuo ostoksille-setti vetäisi vähän pitemm'n korren. Ihastuin niin tuohon romattiseen neuletakkiin ja noihin tummiin surettihousuihin...Haluu!!!:)

    Anna: Voi, teiltä löytyy jo tuo pupupaita! Se on kyllä ihana:) Sitten vaan hakemaan Zarasta nuo ylisuloiste housut paidan kaveriksi;)

    maman: Alin on kyllä raikas ja suloinen kokonaisuus:) Ja nuo Zaran farkut ovat ihastuttavat yksityiskohtineen! Pelottavaa kuulla, että nuo Name Itin uutuudet ovat luonnossa VIELÄ nätimpiä! Yritän olla sortumatta ylimääräiseen shoppailuun, meillä kun on riittävästi kaikkea (PAITSI se tyllihame ja tuo pupupaita...).
    Tulen kurkkimaan blogiisi teidän ostostanne:) Itse palaan töihin ensi syksynä ja onneksi silloin ajelen usein myös Helsingissa: Zaraaaa...

    VastaaPoista
  6. Uusi lukija (ja blogisti) täällä! Löysin tänne toisen blogin kommenteista :) Sinulla on oikein kaunis blogi, niin kuvat kuin jutut Mietteestä :)
    Minusta viimeinen setti oli jotenkin tosi raikas ja trendikäs, suosikkini! Minulle ja Zaralle on myös suuri menetys että sinne on täälä matkaa n. 230 km. Onneksi huutiksesta välillä löytyy ja läheiset muistavat matkatuliaisina tuoda Zaran mekkoja.

    VastaaPoista
  7. Meillä ehkä käytännöllisyyden vuoksi tuo mummola-setti voittaa, koska paidat olen kokenut vielä melko epäkäytännöllisiksi. Ne ei vaan tahdo pysyä alhaalla, on jossain kainaloissa kun kontataan ympäriinsä vielä. Kivaa tylliä oli Stokkallakin, Bogilta vai miltä se oli.

    VastaaPoista
  8. Ihania settejä kaikki!
    Eniten ehkä tykkäsin numeroista 3. ja 5.

    Zaran vaatteita meilläkin on vain huutonetin kautta :( Harmi, ne olisivat niin kauniita!

    VastaaPoista
  9. Minun suosikki on kanssa tuo vika. Meillä on noiden farkkujen malliset sammarit, mutta nuo farkutkin olisi täydelliset. Kävin juuri Helsingin zarassa ja en kyllä nähnyt niitä. Olisi varmana mukaan lähtenyt.

    VastaaPoista
  10. Huh, ihan hirveitä kirjoitusvirheitä edellisissä kommenteissani, pahoittelen ja nolostelen!!!

    Terhi: Tervetuloa blogiini ja kiva että kommentoit. Onnittelut sinulle blogin aloituksesta, tämä on mukava ja koukuttava harrastus/elämäntapa;) Tuo viimeinen kokonaisuus on tosiaan ihanan raikas, kävisi kauniisti keväälläkin.

    H: Meillä on siirtymävaihe menossa, bodyt käytössä mutta paitojenkaan käyttö ei enää tunnu mahdottomalta. Näin talvella tosin bodyt ovat käytännöllisiä, että selkä pysyy varmasti lämpimänä. Kiitos tyllivinkistä, katsoin että myös H&M:lle on tullut kivoja:)

    Piia: Kolmossetti ON aika täydellinen:) Miksei se Zara voi laittaa vaikka suomalaista nettikauppaa pystyyn...

    VastaaPoista
  11. Saija: Noita kaikkia Zaran vaatteita mitä linkin takaa löytyy ei tosiaan välttämättä löydy Suomen liikkeistä:( Hmm, mitähän ihanuuksia teille kotiutui Helsingistä...Toivottavasti vilautat niitä blogissasi!

    VastaaPoista
  12. Mä pitkään pähkäilin, mistä tykkäisin eniten, mutta en osaa päättää :D Kaikki on sellaisii, joita voisin laittaa meidän neidillekin :)

    VastaaPoista
  13. Ciancia: Kiva kuulla että tykkäät:) En mäkään osaa päättää!

    VastaaPoista