lauantai 15. tammikuuta 2011

Pilkkuja ja sydämiä meidänkin kevääseen

Kuten niin moni muukin, olen minäkin hullaantunut Cupcaken hempeisiin ja tyttömäisiin vaatteisiin. Luulin jo että jään ilman kevättuutuuksia ja joudun taas metsästelemään huutonetistä haluamani vaatteita (mahdollisesti jopa ylihintaan) ja ottamaan riskin, että koko menee pieleen.

Ensin näytti siltä, että uuden kevätmalliston suosikit myytiin loppuun ennen kuin ne edes ehtivät Suomeen (ja näin taisi ollakin ainakin suurimmassa osassa nettikauppoja), mutta Ideaparkin JJ:ssä olikin vielä kokoja jäljellä ja pääsin ihan rauhassa vielä pähkäilemään, mikä koko on meille sopivin (toki soitin sinne ja pyysin laittamaan mulle kaksi kokoa varmuudenvuoksi jemmaan;)).

Koska pilkkutakkia oli etukäteen hehkuteltu niin kovasti, ajattelin ensin takin nähtyäni, että tässäkö tämä nyt olikin. Mutta nyt kun olen saanut puvun kotiin asti, nähnyt sen Mietteen yllä ja tuntenut kevättä rinnassa, olen onnellinen että mekin saatiin omamme! Uutena!


On ne ihania, tyttö ja puku.

Koko 86 on mukavan reilu. Hihoja saa kääriä ja housujakin kääräisin pari kierrosta sisäänpäin. Käyttää voi varmasti keväällä ja olisi ihanaa, jos tämä menisi vielä syksylläkin.


Onnen Murusista tilasin roosan värisen thermosetin. Siihen kiinnitin koko mallistosta ensimmäiseksi huomion ja minusta asu on myös luonnossa aivan ihana. Kuvat on otettu salamalla, joten todellisuudessa kangas ei kiillä noin paljoa ja väri on hiukan tummempi. Myös tämä asu on kokoa 86. Thermosettiä ja pilkkupukua voisi myös sekoitella keskenään:


Jotta päiväannos vaaleanpunaista varmasti täyttyisi, vilautan vielä olemassaolevia asusteitamme, joita voisi ajatella pukujen kanssa käytettäviksi.


Pikku Stikkari (harmikseni pipo on edelleen ihan liian iso)


Ciraf (tähän on myös tumput)


Me&i by Cecilia Blankens


Harmaana vaihtoehtona Gantin pipo (huutis) ja Hello Kittyä

Myös jotain ohkaisempaa materiaalia olevia pipoja täytyy katsella keväämmällä. Lindexille tulee varmasti jotain ihanaa. Täydentelen vielä meidän kevättä ulkovaatteiden osalta, joten palataan asiaan!

23 kommenttia:

  1. Toi pilkkutakki on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. Ihana ♥
    Mäkin sain tänään omamme, vaikka ensin mulla olikin tätä pilkullista kohtaan lähinnä ällötystä, mutta kun selvisi että pinkissä onkin oranssi sydän, alkoi tää kummasti viehättää silmää.
    Ja ihanahan tää on ♥
    Tai no meidän oma on vielä Helsingissä, postissa matkaa ens viikolla kotiin joten koko jännittää.

    Ystävä kokoja paikan päällä vertaili ja koossa 86 ja 92 oli hihoissa ja pituudessa vain sentin erot, otettiin siis koko 92 joka kyllä jännittää, mutta juurikin että menisi myös sitten syksyllä ! Minkä kokoinen Miete on nyt ? Lumia on n 78cm pitkä, mut toiv kevääseen vähän kasvaa!

    Housuja mä en ottanut kun niissä ei ole jalkalenksuja eikä henkseleitä, ihanat ne on aivan ihanat ja niitä mietin kovasti, mut ei ne ulkohousuina meillä toimisi :/ On sitten v.punaiset,pinkit ja mahd ruskeat housut ulkoiluun,jos jotkut niistä passaisi ja kauppaan vaikka farkut :)

    Mut aivan ihana ?
    Tuo toinenkin puku on söpö,itekin sitä katsoin mut jotenkin tuo kangas ei mua ehkä vakuuta, mut muuten on tosi ihana ? Tai siis paremminkin en tajuu minkä kelin puku tuo ? :o

    Mut aivan ihana, ja hyvin sopii mietteelle, ihanaihanaihana ♥

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihana toi puku!!! Molemmat oikeestaan!!! Mä en ajatellut Artulle tota CC:tä, vaikka hullaannuinkin siihen kyllä kieltämättä, mut meille olis ollu liian sopiva se suurin koko noista anorakeista ja haluan vaatteisiin kasvuvaraa. Ja jotenkin toi on vaan nätimpi tytöille, tai ihan pikkuisille pojille. En ehkä enää Artun ikäiselle ja kokoiselle sitä osaa ajatella. Tytöillä menee paaaaljon pidempään :) Ihanat kevät kuteet teillä kyllä nyt on!!!

    VastaaPoista
  4. Heippa, olen täällä joku kerta aiemminkin käynyt mutta kommenttia taidan jättä nyt ensimmäistä kertaan. Suloinen on tyttäresi ja todella ihana nimi hällä. Tuo CC:n thermo-setti näyttää tosi hauskalta. Taidanpa lisätä blogisi listaani jotta löydän tänne vastaisuudessakin helposti lukemaan kulumisianne -Tiina

    VastaaPoista
  5. Tuota thermopukua olen monta kertaa pyöritellyt ostoskorissa. Onko mitoitukseltaan samanlainen kuin tuo vk-puku?

    VastaaPoista
  6. Voih miten ihanat sekä vaatteet että malli :) Meidän cuppis pitäisi saapua ensi viikolla postissa, ei malttaisi odottaa!!!

    VastaaPoista
  7. Tuo thermo näyttää näissä sun kuvissa vielä ihanammalta, mitä niissä cc:n kuvissa. Mäkin siis ihastuin siihen heti! Oiskohan meille tuolle käyttöä...:)

    VastaaPoista
  8. Oi voi ei! se olikin noin reilua meille on siis matkalla 80cm sama takki... ja milli menee edelleen niissä 74cm vaateissa.... mitä kokoa miete nyt käyttää?

    VastaaPoista
  9. Piitu: Niin onkin, kiitos vaan:)


    Lumian äippä: KIva että tekin saitte omanne, kaikkein ihaninhan tuo on oman lapsen päällä:) MÄ en muista Mietteen tarkkaa pituutta, oiskohan joku 80 cm. Mietin sitä 92 kokoo ja olisin ottanut sen takkimallina enkä anorakkina, mutta koska mun tulee yleensä aina valittua liian iso koko, päädyin tuohon kokoon 86. Toivottavasti se 92 ei olis teille liian reilu, ettei tarvi sen käyttöä syksyyn asti odottaa! Ei siinä takissa tosiaan älytöntä eroa ollut kokoon 86, housuissa se ero oli paljon suurmepi!

    Ajattelitpas käytännöllisesti tuota housuasiaa. Itse halusin koko setin, vaikka on totta että housut jäävät varmatsi vähemmälle käytölle ja takkia on ihana käyttää nimenomaan farkkujen kanssa kauppareissuilla yms. Teillä on muutenkin tosi hyvä housutilanne. Osaatko vinkata mistä pilkkutakkiin löytyisi ruskeat housut?

    Ton thermosetin käyttöä minäkin mietin. En ole esim. blogeissa tuon tyylisiin asuihin törmännyt mutta joku siinä on ihastuttanut jo pitkään. Kuivalla ja viileällä ilmalla varmaan hyvä. Värikään ei ole niin arka kuin mitä kuvat antavat ymmärtää. Mutta koska puku on niin ihana, yritän olla aktiivinen sen käytössä vaikken käyttötarkoituksesta ihan varma olekaan:)

    VastaaPoista
  10. Lara: Täytyy myöntää ettei ne poikien CC:t ole niin sykähdyttäviä. Esim. just Legolla on mielestäni tosi makeita poikien ulkovaatteita. Kevätkuteet on tosiaan ihanat mutta ei toistaiseksi vielä kauhean käytännölliset. Kunnon mutakeliasukin tarvitaan ja muutenkin jotain tummempaa ja kestävämpää...

    Adéan äiti Tiina: Kiva että jätit kommenttia niin itsekin löysin blogiisi. Aivan ihana nimi sinun tytölläsi! Mietehän on oikeasti Mimosa, mutta täytyy myöntää että Miete on omastakin mielestä ihan huippu "bloginimi". Nimi liittyy siihen, että olisin halunnut mahdollisen pojan nimeksi Aatos, johon mieheni totesi, että tulikin sitten Miete:)

    Oliviah: Ei olla vielä päälle kokeiltu, mutta mitoitus vaikuttaa samalta. Asut ovat nyt tytön huoneessa ja tyttö nukkumassa joten en pääse heti vertaamaan. Jos vaan muistan, voin tulla vielä kommetoimaan tarkemmin, onko esim. hihan ja lahkeenmitoissa pukujenvälisiä eroja. Mutta näin siis silmämääräisesti ei ole merkittävää kokoeroa:)

    Iita: Kiitos Iita:) Pian se ihanuus on teilläkin! Laitathan sitten sovituskuvia teidän söpöläisestä (mikäli neiti on myötämielinen) :)

    VastaaPoista
  11. SiniK: Olisi tosiaan kiva kuulla joltakin, jolla on tuo thermopuku ollut, että onko sille mitään käyttöä:) Ihana vaate ei paljon kaapissa mieltä lämmitä, se on valitettavasti tullut välillä todistettua:) Voisin kuvitella, että kun käydään harrastuksissa, kaupungilla, kylässä jne. jolloin ei tule kauheasti hiekkalaatikolla heiluttua, niin puvulle olisi käyttöä. Toisaalta noihin tarkoituksiin menisi kyllä tuo pilkkupukukin...Täytyy toivoa tosi pitkää kevättä ja vaihtelevaa säätä:)

    VastaaPoista
  12. Jessica: Voi itku, mitoitus on tosiaan aika reilu tällä kertaa. Sun kannattaa nyt varmuuden vuoksi varata jostain koko 74. Ainakin Ideaparkin Jesper Juniorissa on ollut reilusti kokoja jäljellä. Numero on 03-3676868. Tällä hetkellä Miete käyttää pääosin kokoa 80.

    VastaaPoista
  13. Mä kävin äsken napsauttamassa tilauksen eteenpäin, sillä olen Oliviahin tapaan sitä ostoskoreissa pyöritellyt. Katsotaan nyt miltä puku sitten vaikuttaa, että lähteekö palautukseen vai jääkö meille... Idea tuosta pilkkutakin kanssa yhdisteltävyydestä on niin kiva, ja meillä pilkkutakki odottelee jo postissa :)

    VastaaPoista
  14. Vähän kyllä pelottaa, mutta hihajahan saa aina käännettyä ja kun takki on lyhyenmallinen niin jotenkin voisin kuvitella että ei se mikään mekkopituinen kuitenkaan ole. I hope so ! Eniten mua tosiaan jännittää tuo leveys, mutta eikö se ole aika hyvin asettuvaa materiaalia ?

    Tosiaan, housut ois himottanu kovasti, mutta kun on niin paljo muuta hankittavaa niin en sitten viitsinyt laittaa 40 euroa niihin, koska ulkohousuina ei meillä toimisi (jo värin ja materiaalinkaan puolesta kun Lumia on kunnon rymyiita leikkipuistossa ja kun ei ole henkseleitä olisi siinä menossa aina vatsa paljaana), kaupaphousuina olisivat aivan superihanat, mutta aattelin sit kuitenkin jos me tyydytään niihin farkkuihin ym. En tiedä miten meidän ulkohousut väreiltään passaa takkiin,mut luulis ainakin että ruskeat passaa jotenkin (joita meillä siis ei vielä ole mutta jotka hankinnassa). Mut saa nähdä miten käy, settinä tuo puku on aivan ihana, eli jos myöhemmin jostain housut vastaan tulevat niin niin.. en tiedä :D

    Ruskeista vk-housuista, mä olen miettinyt meille ruskeaa plain rainia niin siinähän housut tulee. Mutta mikäli en sitä saa meilel metsästettyä, tai päädyn että kolmas plain rain on turha (....) niin tänään näin yhdessä paikallisessa liikkeessä Kekäleessä (tai on kekäle ainakin siis tamperella ja lahdessa) ale-rekissä puoleen hintaan ja -70% vinot läjät ruskeita henkselihousuja, oisko ollu Lenne ja ja ja.. en kyllä muista yhtään mikä se toinen merkki oli, enkä sen kummemmin kerennyt niitä katsella kun oli tosi kiire, maanantaina oon kuitenkin menossa niitä katsomaan. Olivat siis varmaan viime vuoden housuja kun alessa.
    Jos vastaan tulee ruskeita, niin vinkkailen heti :)

    Tuo on tosi kaunis tuo thermosetti, ja mitä enemmän sitä katsotan sitä enemmän siihen rakastun.. awww ♥ Katsotaan nyt miten maltan mieleni..

    VastaaPoista
  15. Aivan ihanat kerta kaikkiaan ja svärit opivat niin kauniisti Mietteelle!

    VastaaPoista
  16. Niin suloinen pieni Miete -tyttönen pilkuissaan :)

    Miedän CC setti jäi kauppaan, malli ei tippaakaan istunut meille, takki oli liian pitkä omaan makuuni ja en lopulta keksinyt käyttötarkoitusta kun parempi takkikin on jo :)
    No onneks ei niin kovasti harmita, kun käytiin sitten hakemassa Po.pilta vk-haalari (-40%) lohdutukseksi :)

    VastaaPoista
  17. Tonne soitankin ja sisko saa sen sitten meille hakea, kun on erehtynyt sinne päin muuttamaan ;)
    Kiitos paljon vinkistä :)

    VastaaPoista
  18. Kivalta näyttää asut Mietteen yllä! Sopivat kyllä kantajalleen hyvin.

    VastaaPoista
  19. Ihanalta näyttää kyllä! Meille(kin) on jo tuo anorakki ja housut tulossa, mutta näyttäisi tuo thermosettikin tosi ihanalta!

    VastaaPoista
  20. Juu tottahan toki laitetaan sovituskuvia heti kun vaan takki saapuu :) Niin ja minäkin mietin noiden housujen tilaamista mutta päädyin tilaamaan pelkän takin samoista syistä kuin lumian äitikin. Meillä tarvitaan kyllä housut joissa on ainakin jalkalenksut. Jos joku näkee kivoja ruskeita välikausihousuja jossain niin vinkkailkaa myös meille päin, jookos :)

    VastaaPoista
  21. Tuota thermosettiä en ole ennen nähnytkään. Ihan virkistävää vaihtelua joka blogissa vilahtaneiden pilkkujen keskelle, vaikka onhan nekin tosi suloisia. Kivat asut siis teillä kevääseen valmiina :)

    VastaaPoista
  22. Muhun ei ole tuo kaikkien hehkuttama CC:n setti iskenyt. Mielestäni se on tähän asti ollut pelkästään ihan kiva. Mietteen päällä se kuitenkin näyttää supersuloiselta! ♥ Näyttää miljoona kertaa paremmalta kuin ilman Mietettä :)

    Minunkin pitäisi keksiä jotain vaatetta kevääseen, mutta missään mallistossa ei ole ollut sellaisia pakko saada-juttuja :/

    VastaaPoista
  23. Hei! Vieläkö teillä mahtais olla Racoonin välikausipuku tallessa? Mielelläni ostaisin eteenpäin, jos vain suinkin mahdollista! :)

    VastaaPoista