maanantai 14. helmikuuta 2011

Pinnalle ja rannalle




Kate Mack

Viitaten edelliseen postaukseeni, uidaanpas nyt noista syvistä vesistä takaisin kohti pintaa (muutamaan kommenttiin on vielä vastaamatta, palaan niihin vielä). Lähipostiin saapui paketti Childrensaloonista ja kesän kaunein uimapukuhan se paketista kuoriutui. Piti asua heti sovittaakin ja koko 24m oli juuri oikea kokovalinta! Hyviä sovituskuvia en valitettavasti saanut otettua ollenkaan, joten allaolevaan kuvaan on tyytyminen.



Huono kuva, ihana puku. Kertakaikkiaan. Nettikaupan sivuilla mietin, että onko tämä jo liian överi, mutta kyllä se luonnossa näyttää oikein sievältä pikkuprinsessan uimapuvulta. Ainoa mikä häiritsee on se, että tällaisessa "merkkiuikkarissa" ei pitäisi mielestäni olla yhtään mitään vikaa, mutta yläosan selkälappu tuntui kutittavan tytön selkää. Se siis pitäisi napsia irti ilman että saan reiän aikaiseksi:/ Pöksyt ovat reilunkokoiset: Pysyvät päällä, mutta hyvin mahtuu uimavaippa ja kasvunvaraakin on vielä. Myös yläosan luulisi mallinsa puolesta menevän pitkään.

Kesää odotellessa.

18 kommenttia:

  1. Ihana! Mä huokailin tuo samaisen uikkarin perään, mutta ei tuo meidän peppipitkätossumaiselle kuopukselle vaan sovi. Tilasinkin samaiselta merkiltä vähän reippaamman mallisen ja värisen. Tulis vaan se pakettikin meille, kun tilaamisesta on jo vaatimattomat 2vkoa. Onneksi paketti on seurantakoodillinen että vakuutettu, luulisi vielä meille tulevan.

    Todellakin, kesää odotellessa! (pakkasta reippaat 23,5.. jipii).

    VastaaPoista
  2. voi onpa ihana uimapuku...ja hyvää ystävänpäivää... ite ollaan tässä pikkuisen kans aamun katottu lastenohjelmia ja sit muskari päivä tänään

    VastaaPoista
  3. Oi WAU, se on kertakaikkisen upea!!! :-D

    VastaaPoista
  4. Voi apua miten suloinen uima-asu.
    Tämä olisi myös meidän ehdoton suosikki Kate Mackin valikoimasta - tai ylipäätään kaikista uima-asuista :)
    En vain raaski ostaa..

    VastaaPoista
  5. Ihana,ihana ihana...pienelle prinsessalle täydellinen :))

    VastaaPoista
  6. Siis toi on ihan ylitsepääsemättömän syötävä !! <3

    VastaaPoista
  7. Oi tää on ihana! Tätä mä teille veikkasinkin :). Tää superhempeä sopii teille niin hyvin. Joo ei teillä kyllä pienempi olisi voinut olla. En tiiä onko koissa eroa vai onko meidän neiti sen verran pienempi, kun meillä tuo koko on niin paljon reilumpi.

    VastaaPoista
  8. Ihana <3
    Olen kyllä niin onnellinen että meidänkin esikoinen on tyttö jota saa pukea kaikkiin ihaniin prinsessaunelmavaatteisiin :)

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle ja pienelle suloiselle uimarille;-) on kyllä niin hurmaava uikkari, huoh. Nuo selässä kutittavat tuoteselostelaput ovat niin inhottavia, kaikki kiitos niille valmistajille jotka painattavat tekstit vaatteeseen. Eihän se nyt ole tarkoitus että vaatteeseen tulee reikä sen takia että saa sen "inhokkeen "pois;-).

    Mukavan pirteää pakkaspäivää, pukeutukaahan lämpimästi!

    VastaaPoista
  10. Childrensaloonissa on ihastuttavia uimapukuja! Tuo teidän uikkari on todellakin vielä miljoona kertaa kauniimpi tuossa kuvassa kuin neittisivuilla.

    Merkkivaatteilta todellakin odottaisi täydellisyyttä. Toivottavasti saat lapun irroitettua siististi.

    VastaaPoista
  11. IHANA UIKKARI!! Ei ollenkaan liian överi, vaan just söpö ja suloinen pikkutytön uikkari <3

    VastaaPoista
  12. Heippa, kertakaikkisen söpis! Kyllä passaa neidin tepastella rantsulle. -Tiina

    VastaaPoista
  13. No onpa kyllä kaunis, olenkohan noin kaunista uimapukua nähnytkään. Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  14. Aivan mieletön siis niiiiiin IHANA!
    Arvaa kun minäkin nyt olen saanut sinun ja Saijan innoittamana jonkun pakkomielteen näihin :)

    VastaaPoista
  15. Kiitos kovasti ylistyssanoista Sokrutin, Jassu, Ninsku, Jensba, Ciancia, Lara, marjakukka85, Tiina ja Terhi ♥ Ite ootte ihania!

    Marika: Odotan jännityksellä mikä puku teille tulee! Tulis nyt äkkiä, eihän sitä koskaan tiedä kuinka nopeasti tämä pakkanen tästä laskee;)

    mintsu: Hyvää ystävänpäivää myös sinulle! Meilläkin oli muskaripäivä ja oon niin ylpeä itsestäni että me käveltiin reippaina tyttöinä sinne kovasta pakkasesta huolimatta. Muskarilla on ihana tempaista alkava viikko käyntiin!

    Piia: Mä päätin tällä kertaa raaskia...pihistetään sitten jossain muussa. Lisäksi meillä on muuten kesävaatteita hankittu paljon alesta ja myös kirppikseltä:)

    Saija: Oli varmaan helppo arvata:) Teidän neiti taitaa olla siroman kokoinen kuin Miete. Mietehän on melko pitkä tyttö. Nyt mun täytyis olla katsomatta enää noita uima-asuja, arvaa vaan alkoiko sen seilorityylisen uimapuvun kuva pyöriä taas silmissäni kun esittelit sen sun blogissa...

    katt: Hassua,mutta ajattelin juuri tänä aamuna, että on se ihanaa että mulla on tyttö! Tosin varmasti sitä olisi myös pojasta yhtä onnellinen:)Mutta kieltämättä nämä "prinsessaleikit" on aika kivoja;)

    Aamunkukka: Siitä saikin ihan repäisemällä yhden made in...-härpäkkeen pois. Toivotaan että se riitti eliminoimaan kutituksen, vielä ei olla kokeiltu:) Hyvää ystävänpäivää myös sinulle! Ja kyllä, ulkoiltu on pakkasista huolimatta tänään peräti kahteen otteeseen ja hyvin on tarjettu:)!

    -Anni-: Toi pakkomielle on kyllä osuva sana:)Joko teille on tilaus tehty?

    VastaaPoista
  16. Oi.oi kun ihana!! : ))

    Haluaa kans jonkun vastaavan..

    VastaaPoista