perjantai 2. maaliskuuta 2012

Bambi ja muut pikku otukset



Aika monen pikkutytön kaapista taitaa löytyä Lindexin suloinen Bambi-tunika. Me melkein jäätiin ilman: toisesta Lindexistä oli Mietteen koko mennyt ja toisessa oli tasan yksi tunika enää jäljellä -onneksi juuri oikeaa kokoa!  Ja vaikka ei siltä äkkiseltään ehkä näytä niin sukat on tarkoin valikoitu mätsäämään Bambin väreihin (ei ole juu kiireisellä äidillä parempaa tekemistä aamuisin...);)


 

Meiltä löytyy muuten aika paljon housuja, joissa on polvien kohdalla sydänpaikat. Onhan ne vaan ihanat. Ja uusilla leggareilla saadaan samalla asuun trendikästä raitaa.



Lisäksi Lindeksiltä tarttui mukaan hempeä tunika, jossa pienet leppäkertut seikkailevat kukkasten seassa. Saatanpa olla niin villi, että yhdistän tämänkin tunikan noiden raitalegginsien kanssa:)




Tämä on ollut raskas viikko. Miete on ollut varahoitopaikassa päiväkodissa ja kuva itkua pidättelevästä tytöstä on seurannut minua koko päivän. Onneksi olen pystynyt pitämään hoitopäivät tavallista lyhyempinä -vaikka se tietääkin vähän rästitöitä viikonlopulle. Toisaalta, kun ikävä on ollut tällä viikolla tavallista kovempaa, niin ovat myös ne rakkauden tunteet ja yhteiset hetket olleet pakahduttavan ihania <3

"Ihana nähdä suakin äiti! Mennäänkö tänään rusinakauppaan?"
(ensimmäiset sanat aamulla)

"Isi on mun isi. Isi on mannapuuroa."
(sanoi isin tultua töistä kotiin)

6 kommenttia:

  1. Toi tunika vei mun sydämen kun ekan kerran näin sen, harmi kun sille ei löydy käyttäjää kun kummityttökin pukeutuu ihan toisella lailla. <3

    meilläkin oli tarhaanmeno vaikeaa jokin aikaa sitten... Kun olin jättämässä arttua sinne niin toinen tarttui lujasti kaulaan ja huusi hysteerisenä ettei uskalla jäädä sinne!!! Oli niiiiin hirveetä jättää oma lapsi itkemään ja lähteä töihin. Onneks meillä syy selvis kun kotona juteltiin mikä siellä tarhassa pelottaa: isommat pojat oli sanoneet että tarhassa on mörköjä ja niitä arttu sitten pelkäs. toivottavasti teilläkin helpottaa pian<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on hirveitä hetkiä, onneksi selvisi että Artulla oli tuollainen pelko siellä takana! Meidän päiväkotiviikko meni onneksi nopeasti ja maanantaina Miete pääsee taas tutulle perhepäivähoitajalle ja tuttujen kavereitten kanssa hoitoon:)

      Poista
  2. Sulla on kyllä ihana tyttö. Itseläni on voden ikäiset kaksoset ja olen vastikään löytänyt tämän lapsiin liittyvän blogimaailman. Tämä oli eka blogi jota aloin seuraamaan ja edelleen eniten odotan juuri sinun päivityksiä. Rakkaus lapseesi huokuu tästä blogista läpi! Ihania vaatteita olet löytänyt taas. Kivasti mielestäni yhdistelet niin markettimerkkejä kuin ns vähän parempia merkkejä. No tulipas ylistyspuhe :) mutta tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan ihanasta kommetista, olen tosi otettu <3 Ja kiva että vaatehömpän keskellä olen saanut välitettyä vähän syvempiäkin äitiyden sävyjä:) Musta on aina ollut kiehtovaa (ihan aikuisten vaatemaailmassakin) 2nd handin, halpiksen ja luksuksen yhdistely kivoiksi kokonaisuuksiksi. Ehkä se ajatus on sitten tarttunut myös lastenvaatteiden puolelle -tosin juuri viimeksi henkkamaukka/kappahl/lindex-kierroksella mietin, että mitä lisäarvoa ne merkkituotteet oikeastaan tuovat: niin ihana on tänä keväänä näiden peruskauppojen tarjonta.

      Poista
  3. Voi kuinka paljon Miete on kasvanut ja mielettömän paksuilta näyttää nuo hiukset!

    Toi Lindexin hempeä tunika on todella ihana. Kumpa se ois Joensuun liikkeessä seuraavan kerran kun tulee siellä käyntiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tunika sopisi kauniisti myös teidän S:lle, toivottavasti niitä on jäljellä vielä Joensuussa. Jos kokoja on jäljellä niin saahan sitä myös Lindexin nettikaupasta tilattua, mutta siihen tulee stten postarit päälle:(

      Poista