sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Alepaketit ovat saapuneet

Innostuin juhannuksen jälkeisissä tunnelmissa katselemaan nettikauppojen alennuksia. Monessa paikassa oli jo 40-50% alennukset, joten tulihan sitä tilailtua kaikenlaista. Muutaman herkun halusin kuvata teidänkin iloksi:)

Parhaat löydöt tein Lasten Juulia ja Joonatan -nettikaupasta sekä Booztista. Ensiksi mainitussa oli muunmuassa ihanaa NoaNoaa ja Booztissa hyvät valikoimat perusvaatetta esimerkiksi Espritiltä ja Name Itiltä. Booztin tarjonnasta löysin Mietteelle syksyyn uudet, juuri oikean väriset CeLaVi-merkkiset kumpparit (edelleen jatketaan pinkki-vihreä väriteemalla).



Tytölle uudet kumpparit ja äidille Kodin Ykkösestä uusi kukkaruukku ja ruusu
(joka tiputti heti 80% kukinnostaan)

Lasten Juulia ja Joonatanista tein kaksi niin kaunista takkilöytöä, ettei niiden välillä vaan voinut tehdä valintaa. Niinpä ensi keväänä ja syksynä Mietteellä on käytössä sekä Ver de Terren tummansininen rusettitakki että NoaNoan harmaa takkikaunotar. Tämä välikausi on ollut värikäs, vaihteeksi sitten hillitympää ja klassisempaa linjaa. Jotain hempeän romanttista asustetta nuo takit kyllä vaativat...



Rusettirakkautta :)

Lopuksi vielä niin ihanat mekot, että kuviakin tulee useampi. NoaNoan mekkoa (Lasten Juulia ja Joonatan) ihastelin jo ihan normaalihintaisenakin, mutta olin jo valmiiksi päättänyt, että ostan vain jos sitä jää aleen. Name Itin mekko (Boozt) on samaa vanhan roosan sävyä NoaNoan ihanuuden kanssa. Minusta mekko sopii ihanasti myös talvikäyttöön -harmaiden sukkahousujen ja boleron kanssa.



Näin kesällä blogimaailma usein hiljenee, mutta mulla on nyt loman myötä bloggausintoa. Palaan siis pian ja mulla vois olla tosi kiva lukijaetu/arvontakin tulossa ihan lähiaikoina. Pysykää siis kuulolla!:)

10 kommenttia:

  1. Kivoja aleostoja:) takeista en malta odottaa lisäkuvia kun ne on mietteen päällä... osaan kuvitella miten sopii hyvin ja kuinka onnistut asusteissakin taas, mä tykkään sun vaatemausta kuinka puet mietettä:)

    mä oon hurahtanut tänä kesänä aleihin! en niinkään normikauppojen vaan just nettikauppoihin ja etain koko ajan tiettyjä juttuja mitä haluan alesta:) pari hyvää löytöä on tullutkin tehtyä mut nälkä kasvaa syödessä...;)

    ps hyvää lomaa!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkikuvia saa kyllä jonkin aikaa odottaa, sillä ostin ne ensi kevättä/kesää/syksyä ajatellen:) Toivottavasti takit miellyttävät vielä silloinkin silmää...Ja hyviä asusteideoita otetaan vastaan:) Niin ja kiitos kauniista sanoistasi -itseasiassa jos meille tulis joskus poika niin mä ottaisin kyllä teidän tyylistä paljon inspiraatiota poikien kivoista vaatteista.
      Kiva että säkin oot löytänyt alet, kyllä siinä oikeasti säästää pitkän pennin etenkin jos on useammalle lapselle tehtävä hankintoja (tosin onhan siinä myös se riski että ostaa vähän extraa kun tekee niitä "ihania löytöjä niin halvalla";)
      Oikein ihanaa kesää teillekin! Olit tänään mielessä kun vietettiin päivä siellä teidän kotipaikkakunnalla huippukivassa puistossa/rannalla. Niin kivaa oli, että itkien lähdettiin sieltä kotiin (tai siis mua lähinnä nauratti kun Miete oli kunnon draamaqueen:))

      Poista
  2. Voi mitä ihanuuksia teille onkaan kotiutunut. Tuo Noa Noan harmaa takki näyttää aivan ihanalta! -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) NoaNoan takki on kyllä tosi kaunis, hurjasti sellaista tyttömäistä romanttista yksityiskohtaa...en vaan tässä vaiheessa viitsinyt jemmaan menevästä takista ottaa montaa kuvaa:)

      Poista
  3. Todella kivoja aleostoksia! Itse olen tytölle ihaillut myös tuota Noa Noan mekkoa, mutta meillä ollaan tällä hetkellä enemmän tunikaihmisiä, joten jätin sitten hankkimatta. Name Itin mekko on myös kaunis.

    Mulla jäi tilaaminen Booztista yhteen kertaan. Olin muuten ihan tyytyväinen, mutta paketin tuominen meni hirveäksi säätämiseksi. Tuntui, ettei oikein ollut joustoa kuljetusaikatauluissa.

    VastaaPoista
  4. Mekoissa on kieltämättä se ongelma, että niiden tarjonta on runsasta ja upeaa, mutta sen sijaan se käyttö leikki-ikäisen kanssa on kovin vähäistä. Tunika ja leggarit -yhdistelmä on meilläkin ihan kestosuosikki vuoden ympäri:) Harmi että teillä tuli ongelmia Booztin kuljetuksien kanssa, meillä meni tosi sujuvasti, mutta toisaalta postikin sijaitsee melkein talon nurkan takana...

    VastaaPoista
  5. Kukka ei ole ruusu. Näyttäisi olevan ahkera liisa ja viihtyisi ehkä paremmin pihalla auringossa :) ihania ostoksia muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valaisevasta tiedosta:) Pitäis ehkä ensi kerralla miettiä kaksi kertaa kun ostaa "ihanan ruusun" :DDD

      Poista