tiistai 21. elokuuta 2012

Syksyn söpöstelytakki


Tänä syksynä siistimmän takin virkaa toimittaa Huutiksen kautta ostettu Burberryn tikkitakki. Innostuin kokoamaan takin ympärille muutaman kokonaisuuden. Mielestäni H&M:n harmaat sydänpolvisammarit on kuin tehty takin kanssa käytettäväksi. KappAhlin pipo ja Cirafin kengät tuovat asuun aavistuksen kaunista vanhaaroosaa.



Myös Lindexin tummanruskeat housut sopivat kauniisti yhteen takin kanssa. Kuvaaminen ei oikein onnistunut, joten noiden housujen paras juttu -sydänpaikat polvissa- eivät valitettavasti tule kuvassa esiin. Asun täydentää UNQ:n päähine.




Kivastihan tuo menee myös mekkojen kanssa. Mekko ja sukkikset ovat Pomp de luxin viime syksyn mallistoa, huivi KappAhl ja pipo MiniBoden.
Tällainen vaatteitten pyörittely lattialla on muuten hurjan mukavaa puuhaa: suosittelen lämpimästi kaikille! Samalla ihastuin tuohon mekkoasuun niin kovasti, että odotan jo näkeväni tuon setin pikku Mietteen yllä.

Mikä asukokonaisuus on sinun suosikkisi?

10 kommenttia:

  1. Kaunein asukokonaisuus on mielestäni tuo viimeinen, pomp de luxin vaatteet on niin ihania!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niinpä, eipä noista housuasuista ollut oikein haastajiksi tässä skabassa;)

      Poista
  3. Alin kokonaisuus on munkin lemppari! Muutoinkin tosi kiva takki, helppo yhdistellä asusteita ja klassisen kaunis :).

    VastaaPoista
  4. Moi,
    juu kyllä tuo viimeinen asukokonaisuus on ihanin. Tuon huivin kanssa tikkitakkiyhdistelmä on sellainen puetun näköinen kokonaisuus. Ja tikkitakki on varmasti paras juuri joko kuivan kelin ulkoilussa, taikka sitten autoilu-/shoppailuvaatteena.

    -Jonsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huivi sopisi muuten nätisti noihin muihinkin asukokonaisuuksiin...Toivottavasti saadaan kuiva kaunis syksy (just sellainen kuin tällä hetkellä) niin päästään takkia käyttämään:)

      Poista
  5. Alin asukokonaisuus on kyllä ihana :)

    VastaaPoista