keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Äidin talvitamineet, osa I




Mä olen etsinyt itselleni täydellistä talvitakkia ja päättänyt panostaakin siihen vähän enemmän. Niinpä olin budjetoinut jopa Parajumpersin tai Ganada Goose -merkin hintaviin mutta paljon kehuttuihin superlämpöisiin takkeihin. Valitettavasti takit eivat vaan minulle istuneet ja jos hyvään takkiin haluaa panostaa, olen sitä mieltä että sen pitää olla just eikä melkein!

Niinpä oikeastaan "säästin" kun iskin silmäni tämän kuun Stoccan kanta-asiakastarjouksessa olevaan Tommy Hilfigerin untuvatakkiin. Takkia löytyy mustana ja kermanvaaleana, mutta jälkimmäinen värivaihtoehto ei tullut kysymykseenkään: Tulen käyttämään takkia sekä töissä että ihan arkiulkoilussa. M-koon takki sattui istumaan päälleni aivan täydellisesti! Ei kiristä lantiolta, ei pussita selästä, tuo nätisti vyötärölinjan esiin ilman että täytyy venkslata ylimääräisen vyön tai vyötärökiristyksen kanssa. Helmassakin on kunnolla mittaa.


Takki suljetaan vetoketjulla, eikä näytä typerältä vaikka noita nappeja ei jaksaisi sulkeakaan. Ja parasta on se että nuo napit eivät voi irrota, sillä ne kulkevat vahvan nauhan sisässä. (Inhoan yli kaiken huonosti ommeltuja nappeja jotka roikkuvat ja irtoilevat...)

Takin kauluksessa on keinoturkista. Plussaa siitä että se on aidon ja tyylikkään näköinen (ja irroitettava), miinusta siitä että koko huppua ei ole karvalla vuorattu. MUTTA, muuten takki on niin hyvin istuva, tyylikäs ja ennenkaikkea pehmoinen ja lämmin, että kestän sen karvattomuuden:)


Talvikengiksi ulkoiluun päädyin ensiksi ostamaan Sorelin superlämpimiksi kehutut saappaat. Omani ostin Intersportin alesta ja valikoimissa oli tasan yksi malli, mutta ainakin Brandoksella on tosi kattava ja söpö valikoima Soreleita. Niihin pääset käsiksi täältä.

Sorelit jo hankittuani, bongasin Stoccan verkkokaupasta nuo upeat Helly Hansenin nahkakengät, ja se oli menoa! Nuo ovat omaan makuuni tyylikkäämmät ja sirommat kuin Sorelit, niin nätit, niin nätit! Niin että nyt mulla on sitten sekä ihana takki että kahdet superlämpimät kengät ulkoiluun. Enkä palele koko talvena kertaakaan;)

sis. mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Mä ostin viime vuonna itselleni kanssa nuo Sorelit... ja ne olikin hurjan lämpimät! ... kunnes kevättalvella huomasin, että nilkan kohdalla olevat kumiosat oli molemmat halkeillut!! Siis ihan niin pahasti että sieltä meni sormi läpi... olin kyllä tosi pettynyt. Kerrankin kun olin halunnut panostaa oikein kunnolla lämpimiin kenkiin.
    Pitää viedä ne suutarille mutta en tiedä onko niille enää mitään tehtävissä :(
    Toivottavasti sun Soreleilla ei oo sama kohtalo... :)

    VastaaPoista
  2. Harmi jos laatu on sitä luokkaa että kestää vain yhden talven, mä kun ajattelin että noi menee sit monta talvea...Kummasti oon pihaleikeissä viihtynyt neidin kanssa nuo Sorelit jalassa, toivotaan että kestävät:) Tällä viikolla oon vaan saanut huomata, että multa puuttuu vielä superlämpimät käsineet!

    VastaaPoista