tiistai 9. lokakuuta 2012

Hullut Päivät: keskiviikkokatsaus

Tänä vuonna en ehdi käymään Hulluilla Päivillä kuin kenties viikonloppuna. Niinpä olen iloinen, että verkkokaupassakin on Hullut Päivät. Olenkin ihan fiiliksissä tehnyt haaveilu/shoppailulistaa kaikille päiville:) Juuri keskiviikkona on eniten kaikkea ihanaa tarjolla, mutta veikkaanpa että mulla ei ole niihin tuotteisiin mitään jakoa, koska en pääse koneen ääreen heti aamukahdeksalta.

Täältä löytyy hyvät ohjeet kuinka voi varautua verkkokaupan sodankäyntiin;) Sivuilla pääsee luomaan etukäteen ostoslistan ja sitten vaan heti aamukahdeksalta kipinkapin klikkaamaan tuotteet ostoskoriin. Etukäteen tehty lista ei tarkoita tuotevarausta, mutta nopeuttaa ostostentekoa, mikäli must have -juttuja löytyy useampi kappale.

Tässä nyt jokatapauksessa mun askartelemani ihanuudet keskiviikon osalta. Varoitankin jo etukäteen että näitä haaveiluja riittää sinne sunnuntaille saakka.




 
Keskiviikko tarjoaa erityisesti äidille mukavaa ja lämmintä vaatetta. Itse voisin elää tämän pimeän kauden neulemekossa -ja niin itseasiassa elänkin. Kelpuuttaisin noista kollaasin mekoista ihan jokaisen, mutta erityisesti tuo Desigualin mekko viehättää silmääni. Gantin raitatunikasta olen haaveillut pitkään ja nyt sattuisi värit olemaan tismalleen makuni mukaiset! Marc o´Polon ja Tommy Hilfigerin tyyppiset neulemekot minulta jo kaapista löytyykin, mutta ei kai yksi lisää olisi pahitteeksi...Molemmissa on mielestäni vartaloa imarteleva ja supernaisellinen malli.

Itse yhdistän tuollaiset mekot yleensä (farkku)legginseihin ja sitten vielä kaulaan joku runsas, näyttävä huivi (se tuo myös kivasti volyymia yläkroppaan mikä sopii päärynävartaloiselle oikein hyvin!).



Takkeja on keskiviikkona tarjolla runsain mitoin, on vähän kalliimpiakin merkkejä, kuten Bossia ja Laurelia. Nämä kolme valikoin kuitenkin omiksi suosikeikseni. Pitkälti muotiblogien inspiroimana etsin edelleen sitä täydellistä parkatakkia: olisiko se tuo Maison Scotchin versio? Objectin takki on mielestäni todella nätin mallinen ja värejäkin siitä on tarjolla useampi vaihtoehto. Eikä ole kyllä hinnalla pilattu! Kovemmille pakkasille sopisi Espritin untuva- ja höyhentäytteinen untsikka.

 

Mä haluaisin sukeltaa noihin Uggin buutseihin ihan just nyt! Ja kädet voisin sujauttaa karvavuorellisiin käsineisiin. Talvi tuntuisi aika lämpimältä ja ylelliseltä noissa... Tommy Hilfigerin "farkut" ovat oikeasti legginsit: juuri sellainen alaosa mikä toimisi kivasti ylimmän kollaasin mekkojen kanssa. Jos vain yksi must have näistä pitää valita niin ne on juurikin nuo farkkuleggarit.





Peakin hupparia tuskin tuohon hintaan tulee vastaan muutakuin hullareilla? Harmi vaan ettei sitä ole ruskeana tai tummansinisenä. Merrellin kengät näyttävät lämpimiltä ja laadukkailta vaikkeivat söpöydessään olekaan Uggien veroiset:)

Tässä Unelma Säleikön Hullujen Päivien keskiviikkokatsaus. Oliko sinulla samoja suosikkeja?
sis. mainoslinkkejä

6 kommenttia:

  1. Kysymys: Miten osaat tehdä noin hyvin kuvakollaaseja? Siis juuri näin, että on pelkka tuotekuva. Minä aina ihailen näitä! Itse vasta opettelen... Täytyy yrittää urkkia muiden taitoja, jos niistä vaikka itekin jotain oppis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaan ihan täysin noi fiilikset sun kanssa, aivan samoja pohdintoja ollut ja edelleen itsekin opettelen. Se että kollaasista saa tuollaisen "rajattoman" onnistuu blogin ulkoasu-asetusten kautta. Sieltä voit valita kuvien rajauksen värin ja kun merkkaa sen blogipohjan väriseksi (eli mulla valkoinen) niin kollaasin kuvat näyttävät tuollaisilta irrallisilta:) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! Ei muuta kuin kokeilemaan ja treenailemaan! Kollaasien teossa käytän Picasaa.

      Poista
  2. Ihania juttuja! Ystävälläni on tuollainen Hilfigerin tunika/mekko ja se on kyllä ihana ja hyvä satsaus varmasti :)

    Haaveilen itsekin Peakin hupparista ja UGG:seista :)

    VastaaPoista
  3. Nuo on kyllä kaikki mielestäni aivan ihania! Vaan arvaapa oliko ihan kaikki haluamani jutut menneet kun pääsin vihdoin nettikauppaan :/ Tai no Merrelin kenkiä nyt olis ollut, mut ei ne paljon lohduta ja jätin tilauksen tekemättä. Eikä noi mun valmiiksi tekemäni linkitkään vieneet enää suoraan tuotteeseen, voi pöh:(

    Loppuviikkokin on töissä yhtä härdelliä, mut viikonloppuna koitan ehtiä nettikaupan saaliin kimppuun:)

    VastaaPoista
  4. Pikaisesti voin kertoa että nuo Merrelin kengät on tosi hyvät. Itse käytin koko viime talven ja ei ne kovan pakkasen kengät ole mutta tosi hyvät jalassa pienemmillä pakkarilla. Olen kyllä tosi viluvarvas että voihan ne jollain sopia tulipalopakkasillekin :) Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no höh, et kyllä tehnyt tätä helpoksi:) sen verran hyviltä kuulostaa...

      Poista