maanantai 7. tammikuuta 2013

Miinus viiskytprossaa alehinnoista!

Halensilla on torstaiyöhön saakka jo alennettuja tuotteita lisäalessa ja perjantaista eteenpäin alehinnat nousevat ennalleen. Myynnissä on paljon tuotteita joiden alehinnat on puolitettu. Poimin pikaisesti teille ihan parhaat tärpit, mutta kannattaa käydä kurkkimassa lisää sivuston Löytöjä-kohdasta.

Lapsille on paljon tarjolla ihan superhalvalla sisä- ja ulkovaatetta (myös tulevaan välikauteen) ja naisillekin oli tosi paljon mm. kauniita mekkoja alkaen kuudesta eurosta ylöspäin!



(Mikähän Murphyn laki se on, että kun bongaat jonkun ihanan superalen ja on kiire päästä tekemään itse tilaus + vinkkaamaan löydöistä blogin puolella, tökkii nettiyhteys ihan kokoajan. Argh!)

Hello Kittyn legginsejä lähtee meille pieni pino käyttöön + jemmaan. Ihanat! Kevääksi meille on ns. parempi takki jo varattuna, mutta halusin vinkata tuosta kauniista Name Itin trenssistä, jos jollakulla on tarvetta nätille ja edulliselle kevättakille.



Tässä taas toppahaalari joka ei ole kyllä hinnalla pilattu! Jos mulla olisi usempi lapsi, niin varmasti ostaisin tämän hintaisia haalareita rymyhaalareiksi. Ns. halppishaalariksi tuo on ihan kivannäköinen etenkin jos siihen mätsää haalarin värien mukaiset asusteet. Valmistaja lupaa, että haalari on kosteuden- ja tuulenpitävä.

Name Itin takin saa nyt napattua aivan huippuhalvalla, toi hinta on ainakin mulle täysin ohittamaton tarjous! Takki on vieläpä todella kauniin mallinen. Meille tulee tämä ensi talveksi ns. söpöstelytakiksi...

... ja jos musta väri ei iske, eivät nuo violetit vaihtoehdotkaan ole hinnalla pilattuja.


Löydä parhaimmat lastenvaatteet Halens.fi:stä nyt alennettuun hintaan - katso tuotteet tästä!

sis. mainoslinkki

6 kommenttia:

  1. Toi Name It takki olisi lähtenyt heti ensi talveksi, mutta pienin koko 104cm:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ollut pienempiä kokoja:( Mä olisin ostanut jemmaan jopa kaksi seuraavaa kokoa, toi on niin ihana ja nätin mallinen perustakki, mutta kämmäsin tilaukseni aivan täysin (teknisiä ongelmia) ja ilmeisesti sieltä ehti takit aika nopealla vaihdilla loppua.

      Poista
  2. Voi että, tekisi niin mieli tilata mutta täytyy odotella palkkapäivää ja siinä vaiheessa alet ovat varmaan jo ohi. :/ Name It on yksi lempparimerkeistäni lapsilla. Kivan edullisia ja sieviä vaatteita, ja meillä ovat myös kestäneet hyvin käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi takit taidettiin myydä loppuun saman tien:( Kävin muuten katsomassa liikkeessä Name Itin kevätuutuuksia ja mallisto on todella onnistunut! Meillä on ollut jonkin verran myös merkin vaatteita. Halensille muuten kannattaa liittyä tiliasiakkaaksi jos haluaa välttää laskutuslisät. Silloinhan myös ostokset voi halutessaan maksaa erissä.

      Poista
  3. Mä en edes tiennyt että sieltä saa Name it;kin! Oon deletoinut vaan heti kaikki Halensin(kin) aleviestit... kiitti vinkistä siis :)

    VastaaPoista