torstai 7. maaliskuuta 2013

Pomp de Lux -päivä

Ilahduin, kun eräs lukija kutsui minut viime sunnuntaina Pomp de lux -vaatekutsuille. Tein aika maltillisen tilauksen, sillä päätin järjestää keväämmällä itsekin kutsut. Nyt kun malliston on nähnyt luonnossa, on helpompaa tehdä myös nettikauppaan tilaus sitten kun alennusmyynnit alkavat.


Sunnuntai alkoikin jo aamusta Pomp de Lux:n merkeissä;) Olen tykännyt käyttää Mietteellä noita pomppiksen perusleggareita- ja paitoja yökkärikäytössä, ne kun ovat niin joustavia, ohkaisia ja pehmoisia lapsen päällä. Miete lisäsi aamun asuun vähän omaa twistiä. Vaikka keltaiset kumpparit eivät ole vielä käyneet ulkona, on niillä sisätiloissa pompittu ahkerasti "vesilätäköissä".


Valitsin Mietteelle kutsuille päälle Pompin tunikan, sukkahousut ja farkkushortsit. Alle puettiin Nextin toppi. Ihan hyvä, että vaatteet tuli kuvattua ennen pukemista, sillä -toisin kuin aamulla- kuvausintoa ei enää oikein ollut kutsuille lähdettäessä.


 


Tällainen tilaus tuli tehtyä. Vinkkinä niille, jotka tekevät tilauksensa nettikaupasta, niin mielestäni noista tunikoista kannattaa valita seuraava koko, sillä ne olivat yllättävän pientä mitoitusta. Samoin noista suloisista pitsishortseista menee kokoa isompi kuin normaalisti. Uskon, että kaikille näille vaatteille tulee runsaasti käyttöä (tai no onhan noi juhlavammat mekot aina vähän kiikun kaakun). Pitsishortseihin olen aivan rakastunut, ja tuskin maltan odottaa, että päästään käyttämään ihania keväisiä tunikoita!


Tänä aamuna hoksasin yhdistää Me&I:n kilpparimekkoon Pomp de Luxin raitalegginsit. Sopivat tosi kivasti yhteen! Hoitopäivän aikana Mietteellä on lähes poikkeuksetta mekko kääntynyt ympäri, ja niin oli tänäänkin. "Mitä ihmettä? Mihinkäs kilpikonna ja taskut ovat kadonneet?", minä hämmästelen. "Hmm, selvitetäänpäs asia.", sanoo Miete ja kurkkii olkansa yli.


P.S. Tervetuloa uudet lukijat:)
P.P.S. Huomenna pärähtää käyntiin tosi kiva arvonta blogini lukijoille, ja lisäksi laitan jakoon erittäin käyttökelpoisen alekoodin...Pysykäähän kuulolla:)

20 kommenttia:

  1. Mä olen ihan vasta äskettäin löytänyt tuon Pompin. Ja olen NIIN ihastunut niihin! Kutsutkin järjestän, kivaa vaihtelua me&i:hin :). Kivat saappaat teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on menoa sitten kun Pomppiin hurahtaa:) Noi saappaat odottaa jo kovasti kevättä;)

      Poista
  2. Aivan ihania vaatteita! Odotan aleja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin odotan alea, tää olikin eka kerta kun ostin näitä vaatteita normaalihinnalla. Mut varmasti aleenkin jää kaikkea kivaa, sillä itse ainakin pidän lähes kaikista malliston vaatteista. Kiva kun on vaatemerkki, joka on jollain tapaa erityinen/persoonallinen, laadukas ja kohtuuhintainenkin:)

      Poista
    2. Nykyään myyjiä on enemmän, ja varastot halutaan tyhjiksi ennen aleja. Ilmeisen pieniä eriä on vaatetta kun osa oli tanskaa myöten loppuunmyytyjä jo ennen verkkolaupan aukeamista.

      Poista
  3. Itsekin huomasin tuon Pompin koko jutun. Tilasin nuo pitsishortsit ja onneksi oli tyttö mukana kutsuilla ja sain sovitettua mallikokona olleita 110cm shortseja, ne olivatkin vyötäröstä sopivat :) Samoin tyllihameen tilasin isommassa koossa, kun vyötärö oli kiristettävissä sopivaksi :)

    Muutoin meillä käytössä 98/104cm kokoiset vaatteet.

    VastaaPoista
  4. Meillä menee noi koot ihan samalla tavalla, nyt käytössä 98/104:) Onneksi tuli sovitettua niitä mallikappaleshortseja, mietin jopa et olisin ottanut vieläkin isomman koon, mut ehkä se olis ollut jo liioittelua!

    VastaaPoista
  5. Mä en taas kestä. Noin tunti sitten Pompilta tuli viestiä, että verkkokauppa on auennut. Nyt vain ei ole tarvetta (tai rahaa) ostaa mitään. Saattaa olla, että jotain pitää sitten kesän korvalla aleista hankkia, mutta nyt on pakko vain jättää nuo näteimmät ostamatta... Niitähän ei tunnetusti aleissa enää nähdä.

    Miete on kyllä niiiiin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siihen aleenkin aina kaikkea ihanaa jää! Mä oon tähän asti ostanut aina pelkästään alesta ja kivoja juttuja ollaan saatu:)

      Poista
  6. Mulla on vasta huhtikuun alussa kutsut, saa nähä onko kaikki ihanat jo loppuunmyyty sitten :( Ainakai sitä jotain löytää :) Harmi kun ei ole ihan vauvakokoja mallistossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla huhtikuun 20. päivä, harmi jos kutsut menee siihen, et kaikkea ihanaa on esillä, mut koot onkin käytännössä loppu:( Oothan muuten kurkannut Nextin vauvamalliston, siellä on ehkä maailman ihanimpia vauvan vaatteita <3

      Poista
    2. Juu, Nextin sivuja katselen päivittäin :) Jos tietäs, että lämmin kesä tulossa ni tilaisin yhtä jos toista vauvalle. Täytyy kattoa jos jossain vaiheessa tilaiskin jotain ja ehkä Aadalle lisää ;)

      Poista
  7. Pakko kysyä tuosta tilaamastasi mekosta, kun siihen ihastuin ehkäpä eniten koko mallistossa ;) Sitä mietin, että onko se siis ihan juhlamekko? kuvasta kun on vaikea arvioida :) ja osaatko sanoa tuosta väristä, joka sulla on kuvassakin. onko se sellainen lohenpunaiseen taittava (jota mä en voi sietää :D )?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se mielestäni on enemmän juhlaan kuin arkeen soveltuva, periaatteessahan alle voisi pukea leggaria ja pitkähihaista ja käyttää arkisempanakin asuna, mutta kangas on melko ohutta, joten saattaa repeytyä rajummassa menossa:) Toi sävy, jonka tilasin oli rose, ja olisin itsekin toivonut että se olisi lähempänä vaaleanpunaista, mutta sävy on kyllä ennemminkin persikkaan taittava (eli saatat mieltää sen kyllä lohenpunaiseksi:)). Jos haluat pelata varman päälle, ota valkoinen:) Minusta se oli kaikkein upein värivaihtoehto, mutta ei ehkä se käytännöllisin...

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta!
      Kiva, jos sopii juhlaan :) Mutta harmi tuo väri :/ valkoisesta olin ensisijaisesti haaveillut, mutta se(kin) näyttää olevan loppu :( Tosi tylsää, kun niin moni ihana mekko on loppu tietyissä väreissä!
      No, täytyy varmaan ostaa vain peruskäyttövaatetta, vaikka eniten just noista mekoista olin haaveillut...

      Poista
    3. vielä lisään edelliseen, että osaatko sanoa tuosta mitoituksesta, millaista on? meillä vähän Mietettä nuorempi tyttö ja mietin, oliskohan se 104cm liian iso, sitä kun olis valkoisena vielä...:) MEidän tyttö on reilut 90cm pitkä.

      Poista
    4. Harmi tosiaan että myydään ei oota kun kausi on vasta startannut! Olisikohan mahkuja, että varastoja vielä täydennettäisiin ja ihanuuksia tulisi lisää... Tuo koko 104 on varmaankin teille liian iso. Tilasin Mietteelle 104 koon ja tyttö on tasan 101 cm pitkä. Myyjä arveli, että koko on Mietteelle hyvä, mutta käsiaukot saattavat olla reiluhkot ja alle täytyy viritellä joku toppi :/

      Poista
  8. Kiitos vain vieraille :) Ihana on teidän tyttö:)
    Pakettia odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä:) Pakettia ei ole vieläkään tullut, mutta eiköhän se ensi viikolla saavu... Ihanat lapset teilläkin, jos ei olisi Miete ollut mukana olisin varmaan kiikutellut teidän vauvaa sylissä kokoajan <3

      Poista
    2. mun paketti tuli tänään. nopsaa ehdin kurkkaamaan sisällön.
      Ne valkoiset pellavapaidat oli aivan liian isot meidän pojille :( Joten palautukseen lähtee.

      Kiitos <3 Toivottavasti toistekin tytöt näkisivät:)

      Poista