keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Luuleeko kaikki mua pandaksi?



Kävipä tuuri. Tuli liityttyä Mini Rodini FB-ryhmään, vaikken sitä ihan omaksi foorumiksi koekaan. Suurin osa merkin kuoseista ei ole yhtään "meidän tyyliä", tosin aina siellä niitä ihanuuksiakin on.

Viime talven malliston Panda-haalariin ihastuin heti kun sen näin, ja FB-kirppiksellä olikin nyt sellainen myynnissä uutena ja juuri oikeassa koossa! Ostopäätös vahvistui kun kysyin Mietteen mielipidettä haalarisra, ja neitihän ihastui siihen oikopäätä.


- Luuleeko kaikki mua sitten pandaksi?, 
neiti kysyi haalarin kuvaa katsellessaan.
- No kyllä varmaan luulee.
- Mutta miten tonne saa jalat?
- Siinä on kulta vetoketju niin kuin muissakin haalareissa.

 Haalariin ajattelin yhdistää jonkun kivan kirjoneulepipon väriä ja pehmeyttä tuomaan. Käsineet saavat olla mustat tai sitten jotkut pirtsakan väriset, jotka sopivat päähineen kanssa yhteen. Panda on muuten aika naftia mitoitusta ollakseen kokoa 104/110, voipi olla ettei edes mene koko talvea, jos neiti kovasti pyrähtää pituutta.


Sopivasti sain viime talvisiakin jo eteenpäin niin ei kaapit pursua liikaa ja samalla tuli ikään kuin viimetalvisilla rauhoitettua tämä uusi löytö:) Vielä olisi Blogikirppiksellä vapaana Ticketin vaaleanpunainen haalari ja Noa Noan kaksiosainen setti kokoa 98 käyttäville. Jos tykkäät hempeästä/romanttisesta tyylistä niin molemmat varmasti miellyttää:)

Ensi talveksi meillä on nyt siis kaksi haalaria (joista toisesta varmaan luovun, koska sekin on musta) ja yksi hempeä Racoonin setti. Vielä on siis tilaa ehkä yhdelle haalarille jos jotain ihan vastustamatonta putkahtaa eteen... Ja itseni tuntien, kyllähän niitä putkahtaa!

P.S Huomenna sitten taas vähän kesäisempää meininkiä:)

P.P.S. Olettehan huomanneet, että Boozt on alentanut hintojaan jopa -60 prosenttiin. Aleen pääset tästä (blogiyhteistyö).

13 kommenttia:

  1. Kuinka pitkä tyttö on nyt. Olen itsekin tuota haalaria ihastellut nyt. Sopisi niin meidän kuopukselle :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! ♥ Ootko esitellyt sitä Racoonin settiä muuten? :) Olis kiva nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa vain takki on Racoonin ja sopivan väriset löytyi lukijan vinkistä Jonathanilta:) Teen mielelläni setistä postauksen, kiitos postaustoiveesta:)

      Tuossa postauksessa näkyy vähän sitä takkia:

      http://aitiyslomalla.blogspot.fi/2012/12/mielenkiintoisia-lukuja.html

      Poista
  3. Söpö pandamiete <3 roopella oli toi viime talvena ja oli muuten hyvä haalari! Harmi kun ei varmaan enää mahdu sille enkä viitti samaa toistamiseen ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olit haalariin tyytyväinen. Muistatko, minkä kokoinen haalari Roopella muuten oli suhteutettuna sen hetkiseen vaatekokoon? Jos nyt tosta MR:sta enemmänkin innostun niin täytyy ottaa toi mitoitus huomioon hankintoja tehdessä:) Onkohan sisävaatteetkin yhtä nafteja?

      Niin ja ootkos jo ihan fiiliksissä tulevasta mallistosta;) Jotain sneak peakia siitä on jo näkynyt...

      Poista
    2. Roopella oli 80/86 koko, käytti talvella 68-80cm vaatteita, ja olihan se haalari reilu, muttei mikään yli iso :) Noissa on aika lyhyt toi niska-haaramitta, joten siks piti ottaa toi koko, Roopella pitkä selkä! Sisävaatteissa vaihtelee mitoitus, mutta usein oon ottanut sitä kokoa mitä muutenkin käytössä :) KEsän t-paidat oli naftia, että niissä mentiin mönkään. Kyllä ne mahtui mutta olis olleet kivempia isompina :)

      NO JOO, arvaappa vaan! Odotan innoissani, niin kivaa sieltä on tulossa :) Kaksi poikaa, kahdet vaatteet, KONKURSSI :D Mitä kuvia oon nähnyt niin sieltä on kyllä tulossa nyt niin hienoja vaatteita vähän "hempeemmänkin" tyylin tykkääjille, että jokaiselle jotain ;)

      Poista
  4. Oliko Miete kuinka pitkä viime talvena? Mietin noita teidän myynnissä olevia settejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miete on ollut noin metrin mittainen (valitettavasti en osaa tarkemmin sanoa), tällä hetkellä tytöllä on pituutta tasan 101 cm. Viime talvi käytettiin 98 cm / 3 Y -koon vaatteita. Annan mielelläni vaatteista tarvittaessa tarkempia mittoja.

      Poista
  5. Toi on kyllä niin kiva , kirpparilla tuolla netissä tulee itsekin huideltua. Vielä ei ole kuitenkaan talvi mielessä mut onhan se hyvä varautua. Ja taisipas löytyä oikein mieluisa käyttäjälle, se tärkein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan hankin aina jo edellisen talven aleista seuraavan talven kamppeet, mutta aina niitä varastoja tulee täydennettyä lisää näin "lähempänäkin" talvea. Ja todellakin, harvemmin mikään vaate on saanut tyttöä niin leveästi hymyilemään:)

      Poista
  6. Meillä ei ole ollut tuota pandahaalaria, mutta luin viime talvena, että sen pesun kanssa oli ihmisillä ongelmia. Itsekin näin erään lapsen päällä sellaisen mahastaan harmaantuneen pandahaalarin. Haalarille oli tarkat pesuohjeet, joita en nyt muista, koska meillä ei kyseistä haalaria ollut, mutta muistan, että niitä levitettiin netissä. Olikohan oikein päin ja joku tietty aste (60 C?). Jos ei löydy, niin kannattanee kysyä fb-ryhmässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu törmäsin itsekin kommentteihin et valkoiset alueet olis värjäytyneet, ajattelin ottaa riskin;) Mut kiva kuulla et tohon löytyy tarkat pesuohjeet, täytyy googletella/kysellä kun tulee ajankohtaiseksi...Kiitos vinkistä !

      Poista