lauantai 26. lokakuuta 2013

Viikonlopun kunniaksi: alekoodi blogini lukijoille

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille. Mulla on vähän tämmöinen tynkäviikonloppu, kun palasin vasta iltapäivällä työreissulta. Niinpä saan teille myös vähän näin viimetipassa alekoodin, joka on voimassa huomiseen eli sunnuntaihin saakka.

Boozdays -päiväthän päättyvät huomenna, ja Boozt halusi tarjota blogini lukijoille vielä viikonlopun ajaksi -15 % alekoodin, joka käy myös jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin!

Koodilla MietteeniM saat kassalla ostoksistasi -15 prosentin alen*. Shoppailemaan pääset tästä.

*koskee yli 50€:n tilauksia



Booztdays-aleen on lisätty paljon uusia tuotteita mm. seuraavilta merkeiltä: Esprit, little pieces, Name It, Angulus ja Ebbe. Ticketin Rubber Rain -asuja on vielä joitakin pienempiä kokoja jäljellä, ja hintaa jää alekoodin kera ainoastaan kaksikymmentäyksi euroa! Muutenkin nimenomaan tuo ulkovaatepuoli kannattaa katsoa tarkkaan, sillä nyt on hyvä hetki tehdä huippuedullisia löytöjä mm. ensi kevään välikausivaatetusta silmälläpitäen.



Tästä postauksesta pääset kurkkaamaan suosikkejani naisten vaate- ja asustepuolelta. Itse päätin nyt raaskia tilata käyttööni Sofie Schnoorin upean nahkaisen Ipad-suojakotelon. Uskon että laadukkaaseen, kauniiseen, nahkaiseen versioon kannattaa panostaa, sillä iPad kulkee mulla tiiviisti mukana niin töissä kun vapaa-aikana.

Miete ihastui kovasti tuohon tekemääni Espritin kollaasiin, erityisesti kaikki nuo paidat olivat hänen mieleensä. Itse viehätyin vaihteeksi violetista, ja nuo erilaiset pitkähihaiset ovat tosi kauniisti yhdisteltävissä hupparisetin kanssa.



Pakko vielä nostaa nämä Sofie Schnoorin ihanuudet esiin! Ihanaa ylellisyyttä asuun kuin asuun toisi unelmanpehmeä kaniturkisliivi tai nuo hyväksihavaitut, superkauniit nahkatossut. Tuosta kaniturkisliivistä tulee muuten mieleen omat talvihäät: mulla oli sellainen kermanvärinen turkisbolero silloin hääpuvun kanssa:)

Toivottavasti alekoodista on sinulle hyötyä!

blogiyhteistyö / Boozt

1 kommentti:

  1. Kiitos tästä, tuli sitten tilattua ticketin takki kevääksi ihan törkeen halavalla!!

    VastaaPoista