sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kirje joulupukille (sis. lahja/alevinkkejä)


Tänään me taiteiltiin Mietteen kanssa hieno kirje joulupukille. Miete keskittyi leikkaamiseen ja liimaamiseen, ja se sujuikin tosi taitavasti. Lahjalistasta tuli melko pitkä siinä vaiheessa, kun Miete tajusi minun selailevan inspiraatioksi Stockan joulukuvastoa. Vielä tänään nimittäin kaikki Stockmannin lelut ja lastentarvikkeet myydään kanta-asiakkaille -20% alennuksella ilman postikuluja! Kerroin toki Mietteelle, että ihan kaikkea pukki ei voi tuoda, mutta varmasti jotakin kivaa lahjapaketeista kuoriutuu.


Luulenpa, että lahjatoiveet vaihtelevat päivän, fiiliksen ja tarjottujen ärsykkeiden mukaan. Erityisen vahva toive tuntuu kuitenkin olevan kantokassissa oleva koira. Miete saneli, minä kirjoitin. "Lisää siihen, että siis lelukoira, ettei joulupukki luule että mää tarkotan oikeeta koiraa." Fiksu tyttö!

Miete toivoo kovasti myös leegopakettia, joka sisältää poliisiauton, poliiseja ja rosvoja. Ja mielellään myös vankilan.


Kirje me kiinnitettiin magneetilla jääkaapin oveen. Tonttu käy sen siitä sitten yöllä nappaamassa. Ajateltiin ilahduttaa tonttua jättämällä keittiönpöydälle yllätykseksi muutama suklaakonvehti. Tonttu syö ne varmasti mielellään pikku yöpalana...

Jos Stoccan kantisale on vielä hyödyntämättä, tässä omat ja Mietteen suosikit, joista saisi pienelle tyttöselle kyllä ihastuttavia paketteja kuusen alle: pehmeitä ja kovia, isoja ja pieniä.


Huolisyöppö (eri värejä ja kokoja), Molon Rabbit -haalari (mä niin himoitsen tätä -siis tyttärelleni!),
Bogin huppari ja housut (tarvitseeko edes mainita että noi sydämet on niin söpöt!),
Busytown palkittu lautapeli, lämpöiset ja pehmoiset Shepherd tossut,
suloinen Rubens Barn -nukke ja kestosuosikkimme Sylvanian Families -hahmot


Livlyn paita, Chi Chi Love -koira, Livlyn mekko,
poliisi-legopaketti, säilytysrasia leegoille, Bogin sukkapaketti,
Barbie tyttö ja hevonen, Eichhorn -nukkekoti

Jos jollakulla on lapsen toivelistalla nukkekoti, niin tuossa Stoccan versiossa tulee mukana kalusteet ja kolme hahmoa. Mietteen nukkekotia usein ihastellaan, ja minusta tuo Eichhorn-koti on hyvin samantyylinen ja ihan kohtuuhintainenkin.



blogiyhteistyö / Stockmann

5 kommenttia:

  1. Apua miten ihana tuo Livlyn mekko! Sopis mun isommalle tytölle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei pitänyt noihin kollaaseihin edes laittaa mitään vaatteita, mutta en voinut vastustaa kun nuo bongasin:) On kyllä aivan ihana kuosi! Mekko on ihana, mutta ihastuin tosi paljon myös tuon paidan malliin...

      Poista
  2. Olikin tarkoitus tilata kummipojalle brion junarata joululahjaksi, mut hups, tilasin myös tuon nukkekodin tytöllemme. :) No, on kyllä ollut aikeissa, mut en ole ehtinyt ettiä mikä olisi kaunein/paras, mutta tuo näytti todella suloiselta. Kiitos siis vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että vinkistä oli hyötyä:) Minusta tuo on tosi kaunis, ja aika kiva juttu että kalusteitakin tulee mukana -talon ulkonäön perusteella olettaisin niidenkin olevan nättejä:) Olisi kyllä kiva nähdä tuo talo luonnossakin. Toivottavasti on mieleinen lahja teidän tytölle, meillä nukkekoti on yksi käytetyimpiä leluja.

      Poista
    2. Hieman harmitti kun ei näkynyt kuvaa sisältä, mutta toinen saman merkkinen "avonukkekoti" löytyi ja siitä näkyi ukkoja ja kalusteita ja näyttivät kivoille, niin uskalsin tilata. :) Meillä on juhlittu koko viikonloppu tytön 2v juhlia, muuten olisin kyllä mennyt paikan päälle ihastelemaan/paneutunut nettisurffailuun enemmän tapani mukaan, mutta olen aika poikki... ;)

      Poista