maanantai 2. joulukuuta 2013

Molo Rabbit: haaveissa vainko oot mun?

Tämä haalaripostaus on jäänyt mulla luonnoksiin roikkumaan, mutta nyt kun huomasin, että Babyshopissa on tämän päivän ajan kaikki tuotteet -15% alessa koodilla CYBER, menin tietenkin samantien kurkkaamaan, onko Rabbiteista kokoja jäljellä. Ja onhan niitä. Kysymys kuuluukin, että raaskiiko tilata, vai onnistuisikohan tuon haalarin jemmaaman ensi talveksi kenties vielä paremmallakin aleprosentilla...

Molon pupukuosi pyörii sen verran tiheään mielessä, että tätä himoa on turha loikkia karkuun. Mutta ei tässä jäniksen selässä olla, mietitään nyt ensin tarkkaan missä muodossa sitä pupukuosia kannattaisi tilata.

Jos puhtaasti käytäntöä ajatellaan, olisi haalari kaksiosaista pukua parempi vaihtoehto päiväkoti-ikäiselle. Takki kuitenkin miellyttää vähän enemmän silmääni, ja se näyttäisi tosi ihanalta pinkkien toppahousujen kanssa -ja aika kivalta myös mustien kanssa, joihin todennäköisesti käytännön syistä päätyisin.




Voi että tuo setti hivelee mun silmiä (ja samaan aikaan nuijii mun lompakkoa)!
Molon puputakki täältä
H&M:n pinkit ja mustat toppahousut täältä
(myös henkkamaukalla kaikki tuotteet -15% koodilla 1242)
Racoonin sydänkäsineet täältä
Nopsu Popsun upea taidonnäyte pinkkinä ja turkoosina täältä


Molon pupuhaalari täältä


Meillä ei ole aikaisemmin ollut Molon ulkovaatteita, mutta blogimaailmassa ne ovat jatkaneet suosiotaan jo pitkään. Hintahan näissä on mielestäni hirvittävän korkea. Mahtaako ominaisuuksia sitten tulla merkittävästi lisää verrattuna vaikkapa satasen pukuun? Tuskinpa nämä huonoja ovat, kun näitä vuodesta toiseen ihmiset lapsilleen ostavat. Olisi kuitenkin kiva kuulla kokemuksia.

Mitoitus Molon haalareissa on ilmeisesti normaali/pienehkö. Täksi talveksi tilaisin meidän nelivuotiaalle koon 110, joten ensi talvea ajatellen koko 116 tuskin olisi liioittelua. Muutenhan Mietteen ulkovaatteissa mennään tällähetkellä koossa 104.

Onko muita pupukuosiin hurahtaneita? Mitä mieltä olette, kannattaako -15%:n alella jo iskeä kiinni?:)

sis. mainoslinkkejä

12 kommenttia:

  1. Meillä neiti sai ekan molon käytettynä 2vuotis talvena ja muita sen jälkeen ei olla käytettykkään :) kakkospukuna ollut aina joku muu, joten ticket ja reima tullut tutuksi. Minusta nuo on ihan parhaita. Ohut ja notkea, mutt todella lämmin ja hengittävä. Hyvin on myös neitien käytössä kestänyt. Nyt juuri talveksi saman pupun hankin molemmille tytöille :) Ovat minusta hintansa arvoinen sijoitus ja käytettynä näistä saa ehjänä 70-90e, niin ei käytölle hirveästi jää hintaa vaikka kallis puku onkin. Kuopuksessa oli tänään minityylin joulukalenteri ale -20% mutta en oo kattonu onko pukuja vielä. Kaiheesti suurempia tuosta -20/-25 % en näitä pukuja ole nähnyt. Muttta suosittelen! Mukavaa joulunodotusta teille!

    VastaaPoista
  2. OI kiitos paljon kommentista! Muistinkin että oon käynyt Ideaparkin Ballotissa tuota haalaria hypistelemässä ihan livenä, ja esim. Ticketteihin verrattuna haalari tosiaankin on ihanan notkea. Myyjä kehui myös sitä, kuinka haalarin sisävuoressa on fleeceä herkästi palelevien paikkojen kohdalla (esim. ranteet) ja heijastinominaisuudethan tuossa ovat myös huippuhyvät. Tuo jälleenmyyntiarvo oli hyvä pointti, joskaan sen varaan ei uskalla aina laskea;) Kuopuksessa ei näyttänyt noita Moloja olevan, tai ei ainakaan osunut silmään:(
    Hyvää joulunodotusta teille myös!:)

    VastaaPoista
  3. Mä tilasin tuon pupuhaalarin joskus -25% alella meidän tytölle tenavalinnasta. Nyt kyllä harmittaa että otin koon 92, ei ole ollenkaan kasvunvaraa. Toisena pukuna on molon ruskea 98, jota veli käytti viime talvena ja on säilynyt ihan priimana vaikka sitä käytettiin lähes koko talvi..

    VastaaPoista
  4. Kuinka pitkä Miete on? Meillä on 3-vuotiaalla Molon haalarit 104cm ja 110cm, pituutta tytöllä jo reilu metri (isänsä viimeisimmät mittaukset välillä 103-108cm ;)) ja tuo 104senttinen on ihan tuota pikaa pieni. Meidän tytöllä toki on pitkä selkämitta eli niska-haara kinnaa ekana.

    Meille ei ainakaan jemmaan nyt osteta Molon haalaria vaikka aiempina talvina on ollut ja ihan vaan siksi että tuon lahkeet on niiiiin hankalat pukea (tiukat + lumilukot) että tytöllä (ja äidillä) menee hermot :D. Muuten tykätään kyllä. Tämän talvisista väreistä mikään ei myöskään miellyttänyt ihan tarpeeksi että katellaan sitten syksyllä uusia jos tullaan toisiin aatoksiin :D.

    (ja nyt kun sanon ettei tule niin varmaan sitten syön sanani jos tarpeeksi hyvä ale tulee vastaan)

    Heijastimethan näissä on ihan maailman parhaat, ei tarvitse erikseen heijastinliiviä pukea (joita täällä maalla näkee todella yllättävän paljon).

    VastaaPoista
  5. Nyt on aika paljon aleja (-20-25 %) liikkeellä kun vaan jaksaa seurailla ilmoittelua :) esim. Metsolassa on nyt molot -20 % ja sielläkin pupuja kyllä oli. Meillä oli viime vuonna molon haalarit lapsilla ja muuten kyllä olin tyytyväinen, mutta mun mielestä se kangas oikein imee kaiken kosteuden itseensä. Sisäpuoli kyllä pysyy kuivana, mutta pinta kastuu ihan läpimäräksi ja sellaiseksi raskaaksi ja kuivuukin mielestäni aika hitaasti. Mun luottomerkki on edelleen ticket, kestää kulutusta huippuhyvin eikä kastu (ainakaan se liukas materiaali). Tytölle ostin nyt ihan heräteostoksena sen Racoonin sinipallohaalarin, kun sain hyvän alen ja onhan se söpö :) Saa nähdä miten kestää.

    VastaaPoista
  6. Meillä ei ole ollut muita Molon ulkovaatteita kuin mustat välikausihousut. Tuo haalari on kyllä ihana.. 15 prosentin ale ei ole vielä kovin suuri, mutta saattaisin itse harkita. Luulen kyllä että mulla jäisi tilaamatta :) suosittelisin haalarin vielä hankkimaan.

    VastaaPoista
  7. Mulla kans toinen talvi Molo haalari pojalla. Tän talven kuosit ei miellyttänyt niin ostin huutonetistä haalarin ja viimevuotinen farkku on kans vielä käytössä. En vaan raaski laittaa sitä hiekkakeleille et on hankittu rospuuttokeliin huonompi ei niin lämmin haalari :)

    VastaaPoista
  8. Täällä myös pupu hulluutta:) Hiukan mietitytti kuinka tuohon kyllästyy niin valittiin hillitympi setti kuitenkin Molo Kidsilta. Mutta hanskoja oon aatellu jos kuitenkin jotain pupua meille. Tosin kuosi ei pääse niissä ihan oikeuksiinsa. Hitsi meillä ois varahousuina Racoon pinkit toppahousut ja nehän melkeen huutaa tuota puputakkia:)

    VastaaPoista
  9. Molon mitoitusta on kuulemma muutettu fiksummaksi, näin Punavuoren peikosta mulle kerrottiin. Meillä Aada n. 100cm ellei jo päälle ja otin koon 104 täksi talveksi. Edelleen menee just just Ticketin 92 haalarikin. Ensin tilasin koon 110, mutta se oli kyllä ISO. Muistaakseni niitä mittoja oli netissä hyvin. Meillä menossa jo toinen Molon haalari, mä olen tykännyt kyllä.

    Mä ottaisin pupun takkina, ei olisi niin villi. Se poikien laskettelukeskus haalari tuli vastaan kadulla ja oli tosi pliisi.

    VastaaPoista
  10. Meillä 5v tytöllä on ollut useampi molo kidsin haalari, täksi talveksi sai pupuhaalarin 110cm, on kyllä ihana! On tosi notkea ja lämmin, istuu parhaiten meidän laiheliinille. Mitoitus ehkä hieman muuttunut reilummaksi, meillä käytössä myös ticketin viime talven kukkapuku 104cm ja näissä ei pituudessa juurikaan eroa.

    VastaaPoista
  11. NopsuPopsussa on -40% puputakki tänään koodilla: molokids
    Terv. Reetta

    VastaaPoista
  12. NopsuPopsun joulukalenterissa tänään Molo kids -40%, koodi löytyy facebook sivuilta. Lieneekö siellä Rabbittia jäljellä?

    VastaaPoista