tiistai 7. tammikuuta 2014

Hempeä sateenkaari



 Takki Babyshop, housut H&M, pipo Nopsu Popsu

Vaikka meillä on välikausivaatetilanne aika hyvä, luulenpa, että se täytyy käydä nyt läpi ja laittaa mahdollisesti jotain kiertoon. Sen verran kovasti houkuttelee tuo Molon raikas ja tyttömäinen sateenkaaritakki. Tuota kuosiahan saa myös haalarina, mutta vähemmällä pesemisellä päästään, kun ihastellaan hempeää raitaa takkina, ja yhdistetään se sitten sopivan värisiin housuihin.

Itse panostaisin takkiin ja housut valikoisin edullisempana vaihtoehtona. H&M:llä ja Lindexillä on hintalaatusuhteeltaan ihan hyviä ulkoiluhousuja. Mustat Lindexin FIX -merkin välikausihousut meillä jo onkin, ja hyvin voisi nekin tuon takin kanssa pukea. Mutta kyllähän nuo H&M:n pinkit ovat aika karkit (ja varmaankin tarpeeksi pinkit, jos meidän neidiltä kysytään)!

Nopsu Popsun sivuilta löysin kivan tähtipipon, mikä viimeistelee tämän setin värillään ja kuosillaan. Toki tuohon värimaailmaan löytyy varmasti monia sopivia trikoopipoja, ja voisihan sellaisen teettääkin. Vaaleanpunainen pipo isolla pinkillä tähdellä olisi aika herkullinen sekin...tai keltasininen, tai oranssipinkki, tai sinivihreä...

Niin siinä taisi käydä, että kun annoin Molon vaatteille pikkusormen, se vei koko käden. Minusta takissa on kyllä kaikki kohdallaan: aivan täydelliset värit, trendikästä tähteä ja tosi kivannäköinen vetoketjuratkaisu. Povaan suurta suosiota. (Ja takistahan ovat varmaan kaikki jo bloganneetkin paitsi mä:))

Innostuitko sinä hempeästä sateenkaaresta?

blogiyhteistyö / Babyshop

21 kommenttia:

  1. Voi kun ihana takki:)
    Meillä myös välikausivaatteet kevääksi kasassa, mutta kyllä nyt alkoi niin houkuttaa…:)

    VastaaPoista
  2. Sopiipas kivasti noi pökät, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Ihan samaa settiä Sirpalle pyöritellyt, mutta pipoksi tahdon ehdottomasti ruusuke pipon:D haalaria ensin ihastelin, mutta väri voi olla vähän arka tosiaan.. Saa nähdä, mitään ei oikeesti tarvita:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tosiaan se ruusukepipo olisi kyllä hurjan suloinen!

      Poista
  4. Meillä haaveillaan saman kuosin haalarista, kiitos housu vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haalari ole ollenkaan huono vaihtoehto, kurahousut vaan päälle huonommilla keleillä:)

      Poista
  5. piti heti laittaa tilaukseen nuo housut! kiitos siis vinkistä! sä teet kyllä aina tosi kivoja noita kollaaseja :) takki on ihana ja se on pakko saada :D ei vissiin kannata paljo mitää alekoodeja odotella jos tuon takin haluaa ku on niin ihanan raikas ja keväinen ja tuntuu olevan paljon kiinnostusta :) ainut vaan että mulla on kaksi tyttöä ja tietysti mä haluaisin samanlaiset setit molemmille :D ja se tulis sitte jo aika kalliiksi :) täytyy ny ostaa vaan isommalle tuo takki ku sille ei oo viä kevääksi sopivaa ja kytätä sitte pikkusiskolle alesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että mun kollaaseista on iloa:) Niiden tekeminen on terapeuttista, unohtuu kaikki muu:) En jäänyt itsekään alekoodeja odottelemaan. Molon pupuhaalaria käyttäsin alesta, koot hupenivat vauhdilla eikä se alekaan sitten lopulta kovin iso ollut:) Huh, helposti tulee kalliiksi jos on kaksi tyttöä puettavana ja taipumusta hurahtaa kaikkeen ihanaan;)

      Poista
  6. piti heti laittaa tilaukseen nuo housut! kiitos siis vinkistä! sä teet kyllä aina tosi kivoja noita kollaaseja :) takki on ihana ja se on pakko saada :D ei vissiin kannata paljo mitää alekoodeja odotella jos tuon takin haluaa ku on niin ihanan raikas ja keväinen ja tuntuu olevan paljon kiinnostusta :) ainut vaan että mulla on kaksi tyttöä ja tietysti mä haluaisin samanlaiset setit molemmille :D ja se tulis sitte jo aika kalliiksi :) täytyy ny ostaa vaan isommalle tuo takki ku sille ei oo viä kevääksi sopivaa ja kytätä sitte pikkusiskolle alesta :)

    VastaaPoista
  7. Minäkin tuosta haaveilen, mutta järkytyin kun takki ja haalari on melkein samoissa hinnoissa. Lindexin ja Hennesin kuorihousut on kyllä kestäviä, meillä on parhaimmat kiertäneet kaikki kolme, ja vielä ehjänä lähteneet eteenpäin. Monella olisi opittavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan jännästi hinnoiteltu takki ja haalari! Oon ihan samaa mieltä, et noi ei-niin-trendikkäät vaatemerkit tarjoaa hyviä vaihtoehtoja! Me pörjättäis totta puhuen hyvin Lindex-HM-KappAhl vaatteilla jos mulla ei olis tarvetta suunnata energiaani vähän laajemminkin näihin lastenvaatteisiin:)

      Poista
  8. ihana :) rasavililla on parina vuotena ollut pinkkejä/vadelman värisiä kuorihousuja, vedenpitäviä&teipatut saumat ja alesta aina pari kymppiä. mieluummin oon ostellut niitä kuin h&mn :) niihin ei edes 74cm kokoa käyttävä maassa mönkiä saanut yhtään tummumia edes polviin tai peppuun ja uudenveroisina lähti eteenpäin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Tosin noi henkan housutkin on oikeesti tosi hyvät:)

      Poista
  9. minäkin tykkään tuosta takista, mutta juuri ostin käytettynä Molon mustan vk-haalarin ja ajattelin siihen yhdistää ainakin nuo saman kuosin hanskat ja jotkut oikein pinkit kumisaappaat! :) meillä taitaa kyllä kaikki vk kamppeet olla pieniä paitsi yksi takki, joten ne pitäisi lähiaikoina laittaa kiertoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa todella kivalta ja käytännölliseltä yhdistelmältä, aivan ihana!

      Poista
  10. Mulle tuli tuttifrutti tästä mieleen :D Kelpais meillekkin, mutta takki on niin tyyris, ettei tule hankittua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei mulle tullut?!:) Olis ollut paljon parempi otsikko:)

      Poista
  11. Yritän sulkea silmät tältä takilta ;)

    VastaaPoista